41 gada vecumā aktrise Sarmīte Rubule ir pirmdzimtā gaidībās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Filips Dobrovoļskis

Aktrises Sarmītes Rubules (41) privātajā dzīvē lieli notikumi - viņa ir pirmdzimtā gaidībās, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Aktrises sapnis par bērnu ir realizējies. Izdevums "Kas Jauns" noskaidrota par priecīgo faktu no kāda aktrises kolēģa: "Kuru katru dienu tas notiks, un viņa būs mamma!"

Par priecīgo notikumu kolēģis zinot, jo nesen ar aktrisi sazinājies. Atklājies arī tas, ka gaidāmām mazuļa tētis nedzīvo Latvijā. Rubule vismaz pandēmijas pulcēšanās ierobežojumu laikā regulāri uzturējusies ārzemēs.

"Ir tiešām liels prieks par viņu! Sarmīte ir brīnišķīga sieviete, lieliska aktrise, un tagad viņai ir izdevies izveidot arī ģimeni un kļūt par mammu! Šī noteikti viņai dzīvē ir lielākā un nozīmīgākā loma!" bilda mākslinieces kolēģis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pirms diviem gadiem Rubule bija to aktieru vidū, kuru jaunais Dailes teātra direktors Juris Žagars atbrīvoja no darba. Aktrise uzskatīja, ka darbs viņai uzteikts nepamatoti, tāpēc vērsās tiesā pret Dailes teātri, taču Latgales apgabaltiesa lēma pilnībā noraidīt bijušās Dailes teātra aktrises Sarmītes Rubules prasību par viņas atjaunošanu darbā, kā arī morālā kaitējuma piedziņu.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu