"Ir tikai kaut kādi losīši." Agrita Bindre par pieredzi iepazīšanās lietotnē "Tinder" (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agritabb

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua pēc publiskās šķiršanās no vīra un bērnu tēva Jāņa joprojām uzsver, ka viņas statuss ir precēta sieviete. Tas tā būs līdz brīdim, kad oficiāli tiks šķirta laulība. Tomēr tas viņai neliedz meklēt jaunas attiecības, tāpēc viņai ir viedoklis arī par populāro iepazīšanās vietni "Tinder".

Ne reizi vien dzirdēts, ka par populāro iepazīšanās vietni ir dzirdētas visai pretrunīgas atsauksmes. 

Piedaloties raidījumā "Vakariņš ar savējiem" Agrita atklāj, ka tinderī bijusi vairākus mēnešus:

"Astoņi mēneši tinderī, ņifi*ā, tur ir tikai kaut kādi losīši, kuri izliekas par tiem, kas viņi nav.

Viņiem vajag tikai sugar mommy, viena vakara sakarus, izklaides, neko nopietnu, tikai gultas priekus. Nē, nekāds tinderis."

Agrita raidījuma laikā apmācīja Magoni, kā šī aplikācija darbojas: "Ar to tinderi ir tā, tu atver un tur ir jāšķiro vīrieši, pa labi tie, kas der, pa kreisi - kas neder."

Agrita uzsvēra, ka atlasē viņai pārsvarā neder neviens.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šajā vasarā Agrita bija satuvinājusies ar jaunu sirdsāķīti vārdā Jānis, kurš ir 20 gadus jaunāks. Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties šīs vasaras sākumā. Viņiem ir 20 gadu starpība, taču tas neesot šķērslis.

Jānis iepriekš pastāstīja vairāk par abu iepazīšanos: "Es Agritu ieraudzīju, kaut ko zināju [par viņu], bet baigi daudz ne, un tad es viņai sāku rakstīt. Vārds pa vārdam, un 3. vai 4. jūnijā mēs pirmo reizi satikāmies." Agita vairākkārt norādīja, ka Jānis bija biežs viesis viņas mājās. 21 gadu vecais kavalieris jau paspēja arī satuvināties ar Agritas atvasēm.

Taču pavisam nesen kļuva zināms, ka abiem ir jāšķiras, jo Jānis devās peļņā uz Vāciju. Par to, kā veicās abiem attiecībās no attāluma, nav zināms. Agrita šķiroties noteica: "Nu, redzēs, kā tas būs uz priekšu, jo attālums vai nu cilvēkus satuvina, vai attālina. Droši vien, ka vienkārši nebūs, tas būs pārbaudījums gan viņam, gan man. Prognozes šodien es nepateikšu."

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu