Porziņģis: Man patīk, ka mani apšauba

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis sarunā ar medijiem atklāja, ka viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" gaidāmajā sezonā varētu pārsteigt apkārtējos.

Porziņģis šajā vasarā pa ilgiem laikiem, šķiet, ir savainojumu nenomocīts, Bredlijs Bīls ar "Wizards" šovasar vienojās par jaunu ilgtermiņa līgumu un labu sniegumu Izraēlas izlases rindās demonstrēja Deni Avdija. Tāpat "Wizards" maiņas darījumā ieguva Monti Morisu un Vilu Bartonu, pastiprinot līdz šim ļoti "plāno" saspēles vadītāja pozīciju (ar Morisu). 

Un tomēr vairums apskatnieku "Wizards" komandai pirms gaidāmās sezonas labākajā gadījumā atvēl vietu "play-in" turnīrā.

Piemēram, pazīstamais NBA apskatnieks Marks Stains savā pirmssezonas spēka rangā "Wizards" komandai atvēlēja necilo 22. vietu.

Porziņģis norādīja, ka šāda apkārtējo neticība "Wizards" spēkiem viņam iet pie sirds.

"Man tas [apskatnieku neticība] patīk. Ja no tevis gaida daudz un tu šo līmeni sasniedz, tad visi saka: "Okei, bet tev tas bija jāizdara." Bet apkārtējie, ne mēs paši, no mums negaida daudz. Mēs esam labā pozīcijā, lai parādītu labāku sniegumu, nekā citi no mums gaida, pierādot, ka mums, nevis viņiem, ir taisnība. Man patīk, ka mani apšauba," sacīja Porziņģis.

Vašingtonas komanda jau ir izlidojusi uz Japānu, lai tur aizvadītu divus pārbaudes mačus ar aizvadītās sezonas čempioniem Goldensteitas "Warriors".

"Wizards" aizvadīs kopumā četras pārbaudes spēles, tiekoties arī ar Šarlotas "Hornets" un Porziņģa savulaik pārstāvēto Ņujorkas "Knicks". Regulārā turnīra pirmā spēle ieplānota 19. oktobrī viesos pret Indiānas "Pacers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu