"Lieciet mani mierā." Bībera sieva noliedz baumas, ka viņa nocēlusi Džastinu Selēnai Gomesai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Modele Heilija Bībere pirmo reizi komentējusi baumas, ka viņas dēļ izjukušas viņas vīra Džastina Bībera attiecības ar bijušo draudzeni Selēnu Gomesu, raksta ārzemju mediji.

"Kad sākām satikties, viņam nebija nekādu attiecību. Manos principos nav paredzēts kādam sabojāt attiecības, es tiku labi audzināta. Es saprotu, kā tas izskatās no malas.

Taču es noteikti zinu, ka Džastins un Selēna tobrīd jau bija beiguši savas attiecības," modele sacīja podkāstā "Call Her Daddy".

Zvaigzne arī piebilda, ka saņem daudz naidpilnu ziņojumu no Selēnas Gomesas faniem, kuri ir pārliecināti, ka viņa nozaga Džastinu dziedātājai.

"Tas ir traki. Es nekad par to nerunāju. Lielāko daļu naida rada fakts, ka cilvēki domā, ka es viņu aizmānīju," sacīja modele. "Ir pagājis pietiekami daudz laika. Es nodarbojos ar savām lietām. Lieciet mani mierā, lūdzu. Es jūs lūdzu. Patiešām. Tas ir mans vienīgais lūgums. Esiet kaut kur citur nelaimīgi, lūdzu." Heilija piebilda.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Heilija un Džastins pirmoreiz par pāri kļuva 2015. gadā, bet pēc vairāku mēnešu draudzības romantiskās attiecības izjuka. Savukārt 2018. gadā jaunieši atkal sagāja kopā, drīz vien saderinājās un septembrī arī apprecējās.

2019. gada ​30. septembrī pāris sarīkoja otro laulības ceremoniju un kāzu ballīti, kuru apmeklēja daudzas superzvaigznes.

Iepriekš Bībers bija attiecībās ar Selēnu Gomesu. Selēna un Bībers sāka romantiskas attiecības 2010. gada novembrī, tomēr vēlāk aizgāja katrs uz savu pusi. Šķiršanās iemesls bijis dziedātāju aizņemtība un problēmas uzticēties  otram, jo profesionālās darbības dēļ Bīberam un Gomesai daudz laika nācās pavadīt šķirti. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu