Aptumsumu laiks. Lielais oktobra mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EvgeniiAnd/ Shutterstock

Oktobris daudziem būs emocionāli piesātināts un dinamisks. Situāciju "piņķerētājs" Merkurs un ideju "bremzētājs" Saturns beigs demonstrēt savas sliktākās rakstura īpašības, kas nozīmē – lietišķajā jomā vieglāk. Taču klāt ir aptumsumu laiks "mājasdarbiem", kas sagatavoti daudziem.

Pirmā ir labā ziņa – planēta Merkurs, kas astroloģijā atbild par sarunām, komunikāciju, līgumiem, transportu un citu tehniku 2. oktobrī atgriežas savā ierastajā stāvoklī. Labāks laiks, lai sāktu jaunus darbus, risinātu sarunas un ātrāk saprastos. Otrā labā ziņa – no nelabvēlīgā retrogrādā stāvokļa 23. oktobrī atgriežas Saturns, kurš, iespējams, ne vienam vien kavējis dažādus darbus un ierobežojis novatoriskas idejas. Ņemot vērā iepriekš teikto, darboties kļūs vieglāk. Pie nosacījuma ja individuālajā vai uzņēmuma astro kartē nav kādas īpaši negantas kombinācijas.

Taču nekad jau nav tā, ka viss ideāli. Tuvojas aptumsumu laiks, kas var radīt spriedzi.

25. oktobrī būs Saules aptumsums.

Astroloģijā tiek pievērsta uzmanība, kurā zodiaka zīmē debesu spīdeklis aptumsuma laikā atrodas. Šoreiz Saules aptumsumam būs skorpioniskās iezīmes. Kādam iespējami liktenīgi pavērsieni attiecībās, kādam pēkšņas kaislības, kādam dzīvē var uzrasties cilvēks no pagātnes, ar kuru jāsakārto attiecības. Līdz ar Saules aptumsumu sākas tā dēvētais "staraptumsumu koridors", kurš noslēgsies 8. novembrī ar Mēness aptumsumu. Astrologi bieži vien ar šo laiku biedē. Jā, šajā periodā iespējama spriedze, taču ir arī iespējas atrisināt un sakārtot dažādus attiecību jautājumus un izdarīt secinājumus.

Viens no oktobra svarīgākajiem notikumiem ir 14. Saeimas vēlēšanas 1. datumā. Astroloģiski nav iespējams pateikt, kuri politiskie spēki tiks pāri 5% barjerai, vai - kāds būs partiju mandātu proporcionālais sadalījums. Šajos procesos iesaistās daudz cilvēku un daudz struktūru – katra ar savu astro karti. Taču varam paskatīt, ko vēsta konkrētās dienas fons.

Gandrīz katru reizi sanāk tā, ka rudenī Saeimas vēlēšanas iekrīt retrogrādā Merkura periodā, kas pastiprina dažādu tehnisko problēmu un kļūmju riskus. Tā arī šogad. Turklāt šajā dienā planētu kombinācijas ir diezgan saspringtas, kas nozīmē grūtāku izvēli. Taču labā ziņa ir tāda, ka nav vismaz tā dēvētā "bankrota kombinācija", kurā iesaistīts transformators Plūtons. Iepriekšējo vēlēšanu laikā tā bija, un dzīvē tas atsaucās kā grūtības izveidot valdību. Lai atceramies, ka iepriekšējā reizē valdību apstiprināt izdevās tikai ar "trešo piegājienu".

AUNS

Lieli plāni. Daudzi satraucas par rudens sezonu, lielajiem rēķiniem un bažīgi gaida ziemu, bet Auns ir noskaņots stāties pretī grūtībām. Iespējams, nonāksi pie atklāsmes, ka dzīvē kaut kas jāmaina. Ir labas iespējas izvirzīties profesionālajā jomā vai sākt biznesu. Naudas plūsmai gan mazliet mainīga daba – te atnāk, te aiziet – taču kopumā situācija nav slikta. Varbūt vienīgi vajag pavērtēt izdevumus un jāturas tālāk no kredītsaistībām. Nenāktu par ļaunu arī iemācīties ko jaunu. "Ja tu sava maka saturu ievietosi savā galvā, tad neviens tev to neatņems," esot teicis Franklins.

VĒRSIS

Reizumis gribēsies uzsist dūri galdā un skaļi iesaukties: "Kā es teicu, tā arī būs!" Tev ir savs redzējums attiecībā uz to, kā jārit darbiem, kā kārtojami tie vai citi jautājumi, taču cilvēki ir dažādi un šomēnes biežāk nekā citkārt iespējamas viedokļu atšķirības ar darījumu partneriem vai kolēģiem. No profesionālās sadarbības kādi cilvēki var nozust un viņu vietā parādīties citi. Raugies, lai naudas lietās viss godīgi. Brīvajā laikā būsi aizņemts ar rūpēm par ģimeni un saimnieciskiem jautājumiem. Taču atceries, ka sevi jāpalutina arī ar kādām izklaidēm.

DVĪŅI

Daudz enerģijas. Gribēsi, lai viss notiek ātri, bez aizķeršanās un vēlams – „jau vakar”. To, kas atkarīgs no tevis, izdari savā ritmā, bet citus nesteidzini. Pretējā gadījumā kolēģi vai biznesa partneri var pieļaut kādas kļūdas, kuras pēc tam jālabo visiem kopā. Un pārāk nepaļaujies uz citu solījumiem, var izrādīties, ka tie aizplīvo kā rudens lapas vējā. Kad iekrīt brīvs brīdis, satiecies ar draugiem, dodies izbraucienā pie dabas, skatīt pilis un muižas vai iepirkties rudens ražas gadatirgos. Vienmēr jāatrod laiks atpūtai, lai nesakrājas stress.

VĒZIS

Darbā vai biznesā viss ierastajā ritmā – kādu dienu vairāk, kādu dienu mazāk pienākumu, bet kopumā bez īpašām izmaiņām vai ekscesiem. Ja arī saceļas „vētra ūdensglāzē”, tā ātri norims. Ko nevarētu teikt par norisēm privātajā dzīvē. Tur dažādi piedzīvojumi – kādam iepazīšanās, kas lēnītēm pāraug simpātijās, kādam spējas jūtas kā zibens no skaidrām debesīm. Kaislību virpuļos aizmirsīsies citas dzīves tēmas un pienākumi. Ģimenes cilvēkiem iespējas ieraudzīt otrā jaunas rakstura šķautnes un saprast, ka līdzās ir īstais cilvēks. Iespējams, risināmi arī pedagoģiskie jautājumi.

LAUVA

Ja riekstu nekodīsi, tad kodolu nedabūsi – tā senie latvieši teica. Šajā mēnesī jāgatavojas uz dūšīgu strādāšanu. Var rasties kādi papildus pienākumi vai jauni biznesa varianti. Patlaban svarīgāk ar pilnu jaudu mesties darbos, nevis censties kādam pierādīt, ka esi vislabākais un gudrākais. Vēlāk, pēc paveiktā, fanfaras skanēs, un lauru vainags būs tavs. Ja nāk kāds jauns vilinošs karjeras piedāvājums, tad gan esi modrs, jo, iespējams, viss nemaz nav tā, kā izskatās. Brīvajā laikā daudz uzmanības veltīsi mājas saimniecībai.

JAUNAVA

Jaunava vienmēr ir sapratusi un novērtējusi zināšanu nozīmi, un tagad atkal klāt ir laiks, kad kaut kas jāpamācās. Kāds gribēs papildināt profesionālās iemaņas, kāds apgūt svešvalodu, kāds iemācīties kūkas cept vai zeķes adīt. Jebkuras jaunas praktiskās zināšanas nākotnē noderēs. Nedēļas nogalēs pārsvarā nodarbosies ar saimniecības lietām – mājoklis jāiztīra, lapas jāsagrābj, garderobe jāizšķiro. Var nākties risināt kādus jautājumus ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Iepazīsties rūpīgi ar līgumiem un pārbaudi rēķinus.

SVARI

Oktobris ir Svaru zodiaka zīmes mēnesis, un tu jutīsies uz radošā pacēluma viļņa. Neatkarīgi no tā vai darbs radošā vai lietišķā jomā. Kā mēdz teikt – arī skaitļi un matemātika ir ļoti kreatīva padarīšana. Būs dažādas idejas, kā palielināt ienākumus. Kāds īstajā brīdī satiks īstos cilvēkus, kāds reģistrēs uzņēmumu un sāks aktīvu komercdarbību, kāds dosies pie priekšniecības, lai runātu par algas pielikumu. Labs laiks dažādiem pārkārtojumiem un uzlabojumiem mājās. Nav obligāti jāsāk remonts – jaukai noskaņai pietiks ar kādu jaunu gleznu, svečturi vai vienkārši krāšņiem rudens ziediem vāzē.

SKORPIONS

Enerģijas pieplūdums. Tāda sajūta, ka tūdaļ jānotiek kaut kam lielam un skaistam, un sirds notrīs brīnuma gaidās. Un brīnumi, kā zināms, mēdz notikt. Dzīve var uzdāvāt jauku tikšanos, dzirkstošas simpātijas un saviļņojošus piedzīvojumus. Ja esi jau ar kādu kopā, tad attiecībām jāpiešķiļ jauna uguntiņa: uzaicini mīļoto uz romantisku randiņu – kā pirmo reizi. Darbā iespējas izveidot jaunus kontaktus, ar cilvēkiem sapratīsies teju no pus vārda, un kopumā visas ieceres virzīsies uz priekšu pēc plāna. Vienīgi jāturas tālāk no situācijām, kur citi skaidro attiecības.

STRĒLNIEKS

Un tā jau reizēm gadās, ka kurpnieks bez kurpēm un pavārs ar tukšu vēderu... Palīdzot citiem risināt problēmas un svarīgus jautājumus, pats savas intereses atstāsi novārtā. Ja to vēl neesi pamanījis, tad ielāgo: pārāk labam būt nav labi. Palīdzi ar mēru, atbalsti ar mēru. Šis mēnesis ir ļoti piemērots, lai pievērstos jauniem projektiem, domātu par ienākumu palielināšanu, iepazīstinātu ar savām idejām plašāku sabiedrību. Brīvajā laikā apdari mājas darbus un lūdz ciemos draugus. Intelektuālas sarunas un neliela radoša bohēma.

MEŽĀZIS

Prāts mazliet nemierīgs, un ik pa laikam gribas apskatīt cenas veikalos un ciparus rēķinos. No ienākumu stabilitātes lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Tu esi rīcības cilvēks un, ja vajag palielināt ienākumus, atradīsi variantus. Var izveidoties jauna sadarbība vai rasties noderīga biznesa ideja. Virzībā uz priekšu liela nozīme zināšanām, tāpēc piesakies kursos vai meklē pats vajadzīgo informāciju tīmeklī. Drēgnos rudens vakaros gribēsies ietīties siltā pledā un baudīt romantiku kamīna gaismā. Ja šobrīd sirds brīva, tajā var iekvēloties simpātiju dzirkstelīte.

ŪDENSVĪRS

Nerauj ābolu zaļu, būs gatavs, pats lejā nokritīs... Prātā dažādas idejas, bet mazliet jānogaida, kad tās nobriedīs un pienāks īstais brīdis realizācijai. Notikumus nevajag steidzināt. Un svarīgi saglabāt mieru, ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta. Vētrainas emocijas – slikts padomdevējs. Vari pieteikties uzņēmējdarbības kursos, rakstīt biznesa plānu – attiecībā uz peļņu laba intuīcija un interesantas idejas. Savu tiesu uzmanības prasīsi attiecību tēma. Iespējamas viedokļu atšķirības, nesaprašanās un neskaidrības. No sirds jāizrunājas.

ZIVIS

Ražīgs mēnesis, lai plūktu augļus darbā vai biznesā. Ideju pilna galva un bankas konta stāvoklis arī priecē. Taču tu nebūsi noskaņots apstāties pie jau sasniegtā, bet stāstīsi par savām iecerēm un meklēsi domubiedrus. Esi gan uzmanīgs apspriežot plānus, jo dažkārt labās idejas ātri aizceļo pie citiem. Ja runa par reālu sadarbību, mutiskās norunas nostiprini rakstiskos līgumos. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu, mājās uz līdzenas vietas var izcelties strīdi par niekiem. Gudrākais piekāpjas. Brīvajiem ļaudīm dažādas pārdomas saistībā ar sirdslietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu