Populārā seriāla par britu karaļnamu "Kronis" piektās sezonas pirmizrāde būs! Uzzini, kas sagaida skatītājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ArtMediaWorx/ Shutterstock

Reaģējot uz karalienes Elizabetes II nāvi, seriāla "Kronis" ("The Crown") veidotājs Pīters Morgans paziņoja, ka seriāla sestās sezonas filmēšana tiks apturēta. Tomēr atvērts jautājums palika par to, kas notiks ar piektās sezonas pirmizrādes datumu.

Noskaidrots, ka "Kroņa" piektā sezona pirmizrāde būs 9. novembrī.

Kad populārais seriāls atgriezīsies Netflix, karalienes lomu no Olīvijas Kolmanes pārņems aktrise Imelda Stauntona. Karalienes vīru, princi Filipu atveidos aktieris Džonatans Praiss. 

Iepriekš karalieni Elizabeti II jaunības dienās seriālā atveidoja aktrise Klēra Foja. 

Aktrises Klēra Foja, Olīvija Kolmane un Imelda Stauntona
Aktrises Klēra Foja, Olīvija Kolmane un Imelda Stauntona Foto: Reuters/ScanPix

Saskaņā ar Netflix aprakstu seriāla 5. sezona ir vērsta uz karalieni, "tuvojoties viņas 40. valdīšanas gadadienai”. Arī prinča Čārlza un princeses Diānas laulības sabrukums būs svarīgs sižeta pavērsiens. 

Foto: Seriāls "Kronis"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka lēmums par seriāla pārtraukšanu tika pieņemts aiz cieņas pret karalieni. Seriāla veidotājs teica: ""Kronis" ir mīlestības vēstule [karalienei], un man pagaidām nav ko piebilst, tikai klusumu un cieņu."

Šī gada 8. septembrī 96 gadu vecumā Lielbritānijas karaliene Elizabete II devās mūžībā. Pēc viņas nāves troni mantoja Elizabetes II vecākais dēls Čārlzs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu