Gvineta Paltrova, atzīmējot 50. dzimšanas dienu, atklāj savus skaistuma noslēpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Aktrisei, modelei, veselīgu dzīvesveidu piekopjošajai pavārei un uzņēmējai Gvinetai Paltrovai šonedēļ apritēja 50. Viņa dalās ar skaistuma noslēpumiem.

Par godu savai 50. dzimšanas dienai, Paltrova "Instagram" ievietoja foto, kur izrāda savu atlētisko augumu.

Paltrova laikrakstam The New York Times atklāja knifus, kas viņai palīdz uzturēt jauneklīgumu. Vienu no piemēriem viņa minēja sauļošanās līdzekli, kas nesatur ķīmiskas vielas. Intervijā viņa stāstīja, ka uz ķīmiskām vielām balstīti saules aizsarglīdzekļi ir sliktāki nekā uz minerālvielu bāzes - piemēram, cinka. Business Insider ziņoja, ka turpmākajos pētījumos atklāts, ka sauļošanās līdzekļu sastāvdaļas nav kaitīgas cilvēkiem, taču nepasargāšana no saules ir kaitīga. 

Viņa lieto maz dekoratīvās kosmētikas

"Es bieži izeju ārpus mājas, uzklājusi tikai skropstu tušu un nedaudz rūža vaigu sārtumam," stāsta Paltrova. Gvineta uzskata, ka pārlieku bieži lietota dekoratīvā kosmētika nogurdina sejas ādu un tā ir vieglāks mērķis dažādiem iekaisumiem un izsitumiem. 

Viņa mīl skrubjus un katru vakaru mazgājas karstā vannā

"Es esmu par skrubjiem, skrubjiem un vēlreiz skrubjiem," viņa teica Into The Gloss. "Pēc sporta zāles un skrubja es eju dušā, bet vēl pirms nakts vienmēr eju karstā vannā." Paltrovai tas patīk, jo tas ne tikai relaksē, bet arī palīdz attīrīt viņas ādu un iegūt "visu brīvās dienas enerģiju".

Treniņš - arī skaistumkopšanas procedūra

Treniņš nav Paltrovas ādas kopšanas rutīnas papildinājums, bet tā ir būtiska tās sastāvdaļa. Paltrova stāstīja, ka viņas skaistumkopšanas rutīna sākas ar ikrīta treniņu, kas parasti ir viņas iecienītākais kardio treniņš. "Un vēl es katru dienu stundu dejoju," viņa teica. "Galvenais, lai katru dienu labi pasvīstu. Es domāju, ka tas ir svarīgs ādas kopšanas rutīnas pamats."

Veselīgs ēdiens un regulārs sekss

Protams, Gvineta vienmēr piemin arī šīs divas svarīgās dzīves sastāvdaļas - regulārs sekss un sabalansēta ēšana. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu