Svētdienas horoskops: 2. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: New Africa/ Shutterstock

Horoskops svētdienai, 2. oktobrim.

AUNS

Šodien nesēdi mājās. Runā, ka sēnes daudzviet aug griezdamās... Un arī zivis labi ķeras. Ir ko palūkot dabas takās. Ar vārdu sakot – izvēdini galvu. Jaunā darba nedēļa solās būt dinamiska.

VĒRSIS

Dodies nelielā ekskursijā, uz mežu pēc sēnēm vai apskatīt ko interesantu tuvējās kaimiņzemēs. Ja paliec mājās, tad aicini uz pusdienām radus un draugus.

DVĪŅI

Sabiedrisku aktivitāšu diena. Atrasties kompānijas centrā, uzturēt možu garu un uzmundrināt citus - tas tev ļoti labi izdodas. Sarīko jautru pasākumu ar draugiem vai ģimeni.

VĒZIS

Var nākties risināt attiecību jautājumus. Neturi pie sevis to, kas nav pa prātam, jo otrs no acīm tavas domas nolasīt nevar. Brīvajām sirdīm iespējama jauka satikšanās.

LAUVA

Sarīko saviesīgu pasākumu. Būsi kompānijas dvēsele, un saturīgās sarunās laiks paskries ātri. Vēlreiz pārliecināsies, ka arī nopietnās lietās vari paļauties uz senu draugu atbalstu.

JAUNAVA

Būsi noskaņojies uz jaudīgiem saimniecības darbiem. Tikai apspriedies ar savējiem un uzklausi viņu vēlmes. Vari ielūgt arī draugus uz rudens talku.

SVARI

Apdari dienišķos mājas darbus un tad dodies garākā pastaigā, izbraucienā vai kopā ar draugiem sportiskās izklaidēs. Ja tev nav otrās pusītes, pastāv iepazīšanās iespējas.

SKORPIONS

Ģimenes diena. Pavadi laiku kopā ar bērniem, atbalsti, uzklausi viņu domas – kaut kas noderēs arī tev. Ja patlaban esi viens, ir iespējas satikt savu īsto cilvēku.

STRĒLNIEKS

Velti šo dienu sev un palūdz, lai mīļie cilvēki ir saprotoši. Vajag atpūsties, palasīt, sameklēt informāciju, kas nepieciešama darbam vai biznesa projektiem. Galvā daudz domu.

MEŽĀZIS

Īstens saimnieks gādā par visu! Kāds dosies uz mežu pēc sēnēm, kāds uz tirgu nopirkt rudens veltes konservu pagatavošanai. Diena pavadīta lieliski. Vakarā laikus dodies pie miera, jo jaunā nedēļa būs spraiga.

ŪDENSVĪRS

Sadzīvošana un dažādu viedokļu pieņemšana ir māksla. Ieklausies citos un respektē, it īpaši tas attiecas uz saskarsmi ģimenē. Iespējams, kaut kas nopietns pārrunājams ar otro pusīti.

ZIVIS

Sirds ilgojas pēc romantikas. Pāriem derētu kopā pasākt kaut ko iedvesmojošu. Brīvajiem ļaudīm pastāv iespējas satikt cilvēku, ar kuru rodas simpātijas no pirmā acu skata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu