Pirmdienas horoskops: 3. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SanderMeertinsPhotography/ Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 3. oktobrim.

AUNS

Ieklausies kolēģu vai biznesa partneru viedokļos. Var jau uzskatīt, ka pats visu zini un pats visu labāk izdarīsi, taču labāki rezultāti, ja strādāsi komandā.

VĒRSIS

No sirds vēlēsies, lai jaunā nedēļa sākas rāmi un viss notiek pēc strikti noteikta plāna. Taču dzīve ievieš savas korekcijas. Nost ar konservatīvismu, lai dzīvo radoša pieeja!

DVĪŅI

Profesionālajā jomā var nākt pārmaiņas un iespējas paplašināt spēles laukumu. Tev ir daudz ideju un enerģija, tāpēc atrast domubiedrus un ar cilvēkiem saprasties būs viegli.

VĒZIS

Mājas saimniecība būs svarīgāka par darba vai biznesa pienākumiem. Derētu papildus brīvdiena. Varbūt kaut ko no darāmā vari deleģēt kolēģiem un šo dienu veltīt privātām lietām.

LAUVA

Darbā vai biznesā būsi autoritāte, tavu viedokli uzklausīs un novērtēs. Tev ir pieredze un zināšanas, taču pašam pēkšņi var nākt atklāsme, ka jāpamācās kaut kas tehnoloģiju jomā.

JAUNAVA

Enerģiska un jaudīga pirmdiena. Darba lietas uz priekšu virzīsies raiti, vari pat uzņemties papildus pienākumus vai iesaistīties jaunos projektos. Taču jāskatās vai izdevīgi materiālā ziņā.

SVARI

Nedēļa sākas aktīvi. Nav daudz laika „iešūpoties” vai palēnām caurskatīt darbu kalendāru. Būsi noskaņots enerģiskai rīcībai, prātā dažādas idejas un skaidri mērķi.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā var izveidoties situācijas, kas ļoti kaitinās, jo nesakritīs ar tavu redzējumu. Nejaucies kolēģu kompetencē, tā tikai izcelsies strīdi un nevajadzīgi uzbangos emocijas.

STRĒLNIEKS

Pirmdiena sākas ar tālruņa zvaniem un darbu gūzmu. Gribētos no rīta ilgāk pagulēt un mierīgi noskaņoties jaunajai nedēļai, bet pienākumi negaida un sākas viens traks skrējiens.

MEŽĀZIS

Vēlme pēc pārmaiņām, bet arī šaubas: vai varēšu, vai veiksme būs līdzās? Patlaban ļoti svarīgs pašnovērtējums. Turi staltu stāju. Tu esi zinošs un čakls, un profesionālo ambīciju "latiņu" zemāk nevajag nolaist.

ŪDENSVĪRS

Profesionālā jomā veiksmīgs laiks: gan jaunām darba iespējām, gan karjerai, gan privātajam biznesam. Brīžos, kad māc šaubas un grūti par kaut ko izšķirties, liela nozīme draugu viedokļiem un atbalstam.

ZIVIS

Šodien var nākties risināt lietišķos jautājums ar iestādēm. Sagatavojies kārtīgi, jo juridiskos jautājumos iespējama kāda aizķeršanās. Labus padomus var sniegt seni, uzticami draugi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu