Nepateicība ir pasaules alga - bijušais Krievijas izlases futbolists un Putina aģitētājs iesaukts armijā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavēsti par iesaukšanu armijā saņēmis arī bijušais Krievijas futbola izlases pussargs Dinijars Biļaļetdinovs, vēsta "R-Sport".

Kā zināms, Krievijā izsludināta "daļēja" mobilizācija. Sarunā ar "R-Sport" Biļaļetdinova tēvs Rinats atklāja, ka mobilizācijas pavēsti saņēmis arī viņa dēls.

"Dinijars tik tiešām saņēma pavēsti. Viņš nav armijā nav dienējis, bet ir izgājis militārās apmācības ar sportisko novirzienu. Tas bija pirms 19 gadiem. Galu galā likums arī nosaka, ka iesaukti tiek cilvēki līdz 35 gadu vecumam, bet viņam ir 37 gadi. Tagad mēģināsim noskaidrot, vai šī pavēsts ir pareiza. Ja būtu vispārīga mobilizācija, tad jautājumu nebūtu. Bet, kamēr prezidents ir noteicis daļēju mobilizāciju, visam jānotiek pēc likuma," sacīja bijušā futbolista tēvs.

Pats Dinijars Biļaļetdinovs sarunā ar "RB-Sport" atteicies komentēt situāciju: "Man vispār nav skaidrības. Neko nekomentēšu."

2012. gada 6. februārī Biļaļetdinovs bija oficiāli reģistrēts kā toreizējā prezidenta amata kandidāta Vladimira Putina aģitētājs.

Savas spēlētāja karjeras laikā Pussargs Krievijas valstsvienībā aizvadīja 46 mačus, gūstot sešus vārtus. 2008. gadā viņš kopā ar Krievijas izlasi tika pie Eiropas čempionāta bronzas medaļas.

Līdz šim Biļaļetdinovs bija Krievijas otrās spēcīgākās futbola līgas kluba "Rodina-2" galvenais treneris.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu