VIDEO ⟩ "Vai viņš ir miris?" "Twitter" lietotāji šokā par sevišķi brutālu nokautu populārajā Krievijas "Top Dog" organizācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Plašu popularitāti "Twitter" platformā guvis kāds nokauta video no Krievijas cīņas sporta organizācijas "Top Dog".

"Top Dog" ir Krievijas cīņas sporta organizācija, kurā cīkstoņi aizvada cīņas bez cimdiem "ringā", kas izveidots no siena ķīpām.

Šajā organizācijā cīņas ir aizvadījis arī Latvijas cīkstonis Daniils Vesņenoks. Viņa sekundants šajā turnīrā ir bijis arī Latvijas vadošais kikbokseris Zaurs Džavadovs, kurš, viesojoties TVNET grupas podkāstā "Čempionu brokastis", kritiski izteicās par šīs organizācijas brutalitāti.

"Tas ir šovs, bet tas nekādā gadījumā nav sports! Es esmu sportists, un man patīk skatīties sacensības," sacīja Džavadovs.

"Top Dog" organizācijas piedāvātā formāta brutalitāte vēlreiz tika apliecināta ESPN publicētajā video, kurš izpelnījies paplašinātu uzmanību.

Pie šī video "Twitter" lietotāji komentāros izcēla redzamā nokauta brutalitāti.

Kāds lietotājs bija satraukts par nokautētā cīkstoņa veselību: "Vai viņš ir miris?"

"Kāda no šī ir jēga," piebilda kāds cits lietotājs.

"Tas, kā viņa ķermenis reaģēja norāda, ka darboties sāka centrālā nervu sistēma. Ļoti skumji un smagi noskatīties. Šim cilvēkam ringā nekad vairs nevajadzētu atgriezties," par cīkstoņa veselību bija norūpējies vēl kāds lietotājs.

"Kopš kura laika cilvēki maksā, lai redzētu asinis," cīņas sporta brutalitāti izcēla vēl kāds lietotājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu