Fjūrijs tomēr dos Džošua vēl vienu iespēju parakstīt cīņas līgumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: SIPA/Scanpix

Slavenais britu bokseris Taisons Fjūrijs tautietim Entonijam Džošua tomēr došot vēl vienu iespēju parakstīt savstarpējās cīņas līgumu.

Sākotnēji pēdējā diena, kad Džošua vajadzēja parakstīt līgumu par abu britu cīņu, bija pirmdiena, taču viņš to neizdarīja. Fjūrijs ceturtdien sociālajos tīklos ievietoja video, kurā dod savam tautietim vēl vienu iespēju parakstīt līgumu.

"Ja tu esi vīrs, un tev ir pašcieņa, tad tu parakstīsi šo līgumu šodien," teica Fjūrijs. "Līgums ir bijis tev priekšā jau vairāk nekā divas nedēļas, un tu joprojām neesi uzlicis tam savu parakstu. Ļauj britu faniem saņemt to, ko viņi vēlās."

Jau 2020.gadā abi bokseri bija tuvu tam, lai organizētu savstarpējo cīņu, taču Fjūrijam tika nozīmēts duelis ar ASV bokseri Deonteju Vailderu.

Iepriekš bija ieplānots, ka britu smagsvaru "supercīņa" tiks aizvadīta 3.decembrī.

Kā zināms, Džošua augusta beigās atkārtoti tikās ar ukraini Oleksandru Usiku un atkal piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem, nespējot atgūt Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, kā arī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) titulu.

Pats Fjūrijs par karjeras beigām paziņoja aprīlī, kad cīņā par WBC jostas saglabāšanu pieveica tautieti Dilianu Vaitu.

34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 33 cīņas. Viņa kontā 32 uzvaras, no kurām 23 priekšlaicīgas, un viens neizšķirts. Pret ASV bokseri Deonteju Vailderu 2020.gada februārī izcīnīto WBC čempiona jostu viņš aizstāvējis divas reizes.

32 gadus vecais Džošua ir 2012.gada Londonas olimpisko spēļu čempions smagsvariem, bet profesionālajā boksā aizvadījis 27 cīņas, kurās izcīnījis 24 uzvaras (22 priekšlaicīgas) un piedzīvojis trīs zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu