VIDEO ⟩ Felipe Gabriels klausītāju vērtējumam nodod pašsacerētu dziesmu latviešu valodā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijā dzīvojošais brazīliešu influenceris, aktieris un futbolists Felipe Gabriels Ksavjērs nupat prezentējis svaigu videoklipu uz savu jauno dziesmu "Vēl, Vēl, Vēl".

Par galveno lokāciju bija izvēlēta Rīgas lidostas "FBO Riga" biznesa aviācijas centra zona. Privāta lidmašīna un Ferrari videomateriālam iedeva vairāk krāsu un emociju. Klipā piedalījās pašmāju aktieris un uzņēmējs Maksims Esterkins, ka arī influencere Taina Felipe no Brazīlijas, kura ir arī Felipes mīļotā.

"Es vēlējos uzfilmēt kaut ko spilgtu un krāsainu priekš Latvijas. Man patīk pozitīvas emocijas, mīlestība un cilvēku smaidi. Diemžēl šodien tas ir retums," teica Felipe.

Šī nav pirmā blogera dziesma, kuru Felipe uzrakstījis latviešu valodā. Dziesma būs pirmais skaņdarbs no jauna albūma, kas iznāks nākamgad.

Dziesmu "Vēl, Vēl, Vēl" var noklausīties šeit:

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs šogad sāka jaunas attiecības ar brazīlieti - dīdžejmeiteni Tainu. Pavasarī abu attiecības nonāca izaicinājuma priekšā, jo Taina devās atpakaļ uz savu dzimto zemi. Šķiet, pārim izdodas saglabāt attiecības no attāluma, jo mīlnieki pavada laiku kopā dažādās pasaules vietās un ik pa laikam Taina ciemojas arī Latvijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu