Negaidīti šovu "Dejo ar zvaigzni" pamet Maksims Busels un Liza Manija (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Tikko noslēgusies šova "Dejo ar zvaigzni" trešā tiešraide. Pavisam negaidīti žūrija un skatītāji lēmuši, ka šovu bija jāpamet Maksimam Buselam un Jelizavetai Manijai.

Apkopojot žūrijas un skatītāju balsojumu, svētdienas, 3. oktobra, vakarā otrajiem no šova nācās aiziet M.Čehova Rīgas krievu teātra aktierim Maksimam Buselam un četrkārtējai Latvijas čempionei un daudzu starptautisku sacensību uzvarētājai un finālistei Lizai Manijai.

Simpātiju balvu arī šajā nedēļā pasniedza grupas "Citi zēni" solistam Jānim Pētersonam un viņa partnerei Olenai Čerekovai.

Šajā vakarā ar lielisku numuru uzstājās arī dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa, šķēpmetēja Madara Palameika, kā arī ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks-vizionārs Kašers, psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode un aktieris Maksims Busels.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pirmajiem no šova nācās aiziet reperim rolandam če un dejotājai Vitai Laicānei.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" otrā tiešraide

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu