Piecas Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk krāpj savus mīļotos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Antonio Guillem/ Shutterstock

Astrologi nosauc piecas Zodiaka zīmes, kas atšķiras ar savu emocionalitāti, romantiku un vēlmi izpatikt pretējam dzimumam. Var gadīties, ka šīs Zodiaka zīmes meklēs trūkstošo citos partneros, tāpēc būtu vērts pievērst uzmanību viņu uzvedībai.

AUNS

Cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, ir romantiski un emocionāli. Viņi tic mīlestībai no pirmā acu uzmetiena, atpazīst platoniskas jūtas, bet bieži runā par ķermeņa vājumu. Viņus vada kaislība, tik ļoti, ka tā bieži aizēno visus racionālos argumentus un morāles principus. Tomēr Auns necenšas kontrolēt kaisli. Auni vīrieši ir neapdomīgi, viņiem svarīgs sievietes iekarošanas process, pēc kura interese par viņu manāmi izplēn. Arī Auns sievietes spēj ielaisties romānos, taču viņām šī vēlme rodas aiz garlaicības vai vienkārši sievišķīgas ziņkārības.

VĒŽI

Vēži ienīst rutīnu un garlaicību, tāpēc, kad tas notiek, viņi meklē izklaidi no malas. Vēzis vīrietis ir nepārtraukti jāslavē, jāapbrīno, jāuzsver viņa individualitāte – tad viņš būs atturīgāks pret kārdinājumiem. Vēža sievietes bieži piekrāpj savu partneri pēc tam, kad ir vīlušās partnerī.

SVARI

Vairumā gadījumu Svari ir labi ģimenes cilvēki, mīloši un gādīgi vecāki, gudri un saprātīgi. Tajā pašā laikā viņiem paralēli var būt cita ģimene un viņi pratīs rūpīgi to slēpt. Kad pieķerti nozieguma vietā, viņi var viegli aiziet pat no divām ģimenēm vienlaikus un bezrūpīgi doties meklēt jaunas attiecības. Arī Svaru sievietes var krāpt savu partneri, jo visvairāk viņām patīk būt uzmanības centrā un patikt vīriešiem.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir adrenalīna atkarīgi cilvēki, viņiem ir garlaicīgi dzīvot bez piedzīvojumiem, asām emocijām, spilgtiem iespaidiem. Viņi uzskata nodevību par nevainīgu palaidnību. Reizēm romantika no sāniem izvēršas nopietnās jūtās un Strēlnieka vīrieši var pamest ģimeni. Taču lielākoties tie ir tikai vienas nakts sakari. Strēlnieka sievietes mīl brīvību. Viņiem patīk spīdēt un izklaidēties, un uzticība viņiem ir obligāta sajūta, taču tikai pēc tam, kad šīs zīmes pārstāvji ir nopietni iemīlējušies.

ZIVIS

Zivīm patīk pārspīlēt, izpušķot, radīt paralēlu realitāti. Tas pats notiek mīlestībā. Mazākā vilšanās partnerī, Zivis vīrieši meklē attiecības no malas. Turklāt viņi ir gatavi krāpties pat esot lieliskās attiecībās – lai tikai iegūtu papildus emocijas, saviļņojumu. Sievietēm Zivīm pastāvīgi ir nepieciešama uzmanība, viņas gaida komplimentus. Ja viņas to nesaņem no sava partnera, viņi vieglu roku iet meklēt to, ko vēlas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu