Karalienes Elizabetes II miršanas apliecība atklāj kādu skumju faktu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alessia Pierdomenico/ Shutterstock, Reuters/Scanpix

Karalienes Elizabetes II miršanas apliecība atklājusi ne tikai miršanas iemeslu, bet vēl kādu skumju faktu.

Miršanas apliecība, kas izrakstīta Skotijā, atklāj vairākas Viņas Majestātes nāves brīža detaļas, tostarp precīzo laiku, cikos Elizabete II devās mūžībā. 

Karalienes miršanas laiks fiksēts plkst. 15.10 pēc vietējā laika (plkst. 17.10 pēc Latvijas laika), kas nozīmē, ka šajā brīdī viņai līdzās tomēr nebija visi tuvākie ģimenes locekļi. 

Foto: Reuters / Scanpix

Šajā laikā lielākā daļa viņas ģimenes joprojām bija ceļā uz Skotiju, cerot būt kopā ar viņu pēdējos mirkļos. Prinči Viljams, Endrū un Edvards, kā arī viņa sieva, Veseksas grāfiene Sofija tajā brīdī atradās lidmašīnā. 

Viņi ieradās Balmoralas pilī tikai ap pulksten 17.00. Princis Harijs ieradās vēl vēlāk, ap pulksten 20.00 — pusotru stundu pēc oficiālā paziņojuma par nāvi.

Miršanas apliecība atklāj, ka līdzās esot bijusi viņas meita, princese Anna, kura ir reģistrēta kā persona, kas sniedza informāciju par Viņas Majestātes nāvi.

Tāpat mediji ziņo, ka

karalienes gultā līdz pēdējam brīdim esot gulējuši viņas mīluļi - divi korgiji.

Foto: ​Karaliene Elizabete II un viņas korgiji

Atgādinām, ka Elizabete II aizgāja mūžībā 8. septembrī Balmoralas muižā Skotijā 96 gadu vecumā pēc 70 tronī aizvadītiem gadiem. Pēc karalienes došanās mūžībā par Lielbritānijas karali kļuvis viņas vecākais dēls Čārlzs III.

Foto: Karalienes Elizabetes II bēru ceremonija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu