"Super Nova" pirmā gūst vārtus, taču piekāpjas "Rigai"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Salaspils "Super Nova" futbolisti
Salaspils "Super Nova" futbolisti Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS

Salaspils "Super Nova" "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 30. kārtas mačā  pirmā izvirzījās vadībā, taču piekāpās "Riga" futbolistiem.

"Super Nova" savā laukumā ar rezultāti 1:4 (1:2) piekāpās "Riga".

Pirmie vadībā izvirzījās laukuma saimnieki, mača 12. minūtē pēc Kristiana Sprukuļa piespēles vārtus gūstot Robertam Zelmanim.

"Super Nova" bija vadībā gandrīz pusstundu, jo ar precīzu sitienu 43. minūtē Salaspils komandas vārtos izcēlās Marselo Toress, panākot neizšķirtu. Vēl pēc divām minūtēm 2:1 rīdzinieku labā panāca Hrvoje Babecs.

Otrajā puslaikā pēc spēlētām astoņām minūtēm divu vārtu pārsvaru īstenoja Mikaels Soisalo, bet 87. minūtē ceturtos vārtus "Riga" labā guva Žozelfo Bārnss.

Abas komandas šosezon iepriekš bija tikušās trīsreiz, visās panākumu izcīnot "Riga" vienībai - 2:0, 4:1, 1:0.

Sestdien laukumā dosies "Tukums 2000"/"Telms" un "Auda", RFS un "Metta", kā arī "Liepāja" un Jūrmalas "Spartaks", bet svētdien "Daugavpils" uzņems "Valmieru".

Turnīra tabulas galvgalī ar 29 mačos sakrātiem 70 punktiem ir "Valmiera", 66 punkti 30 cīņās ir "Riga" futbolistiem, bet 63 punktus 29 spēlēs guvusi arī RFS. Vadošo četrinieku ar 54 punktiem 29 dueļos noslēdz "Liepāja". Piektā ir "Auda" ar 47 punktiem, sestā - "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kurai ir 30 punkti 29 cīņās, kamēr "Daugavpils" ar 28 punktiem ir septītā. 21 punkts ir "Metta" 29 cīņās, bet pa 18 punktiem - Jūrmalas "Spartaka" 29 spēlēs un "Super Nova" 30 cīņās.

2022. gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu