Aiz pārsteiguma par vēlēšanu rezultātiem Trojanskis tiešraidē solās apēst NA bukletu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Epidemiologs Ņikita Trojanskis.
Epidemiologs Ņikita Trojanskis. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Epidemiologs Ņikita Trojanskis šovakar savā "Instragram" profilā piedāvās pavisam īpatnēju tiešraidi. Viņš solās notiesāt "Nacionālās apvienības"(NA) vēlēšanu bukletu. 

31. augustā, mēnesi pirms 14. Saeimas vēlēšanām, Trojanskis mikroblogošanas vietnē "Twitter" publiski pauda pārsteigumu par provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem, kas liecināja, ka partijai "Progresīvie" ir izredzes apsteigt partiju apvienību "Attīstībai/Par!". Ja tas tā notikšot, viņš solījās apēst NA vēlēšanu bukletu tiešraidē.

Tiesa, vēlāk viņš sāka šaubīties par savu solījumu, atceroties mūžseno teicienu "Tu esi tas, ko tu ēd". 

Tomēr savu publiski izteikto solījumu Trojanskis negrasās lauzt. Tā kā pēc vēlēšanām Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie rezultāti patiešām liecina, ka prognoze būs piepildījusies, viņš solās šodien tiešraidi sarīkot jau šodien, 2. oktobrī. 

"Labdien, gardēži! Šovakar plkst. 21 manā "Instragram" kontā notiks svinīga NA partijas programmas apēšana," vēsta epidemiologs. "Piesekojiet, un ēdīsim NA kopā!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 14. Saeimas vēlēšanās Latvijā nobalsoja kopumā 912 180 vēlētāju jeb 59,14% balsstiesīgo iedzīvotāju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu