Roberts Bukarts izceļas ar diviem vārtiem zaudētā Čehijas ekstralīgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejists Roberts Bukarts svētdien, 2. oktobrī, izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem Čehijas ekstralīgas spēlē, tomēr Vītkovices "Ridera" izbraukumā piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos.

"Ridera" izbraukumā ar 4:5 (0:1, 2:2, 2:1, 0:0, 0:1) piekāpās "Olomouc".

Bukarts 27. minūtē guva vārtus vairākumā, panākot 1:2, bet 20 minūtes vēlāk realizēja "bullīti", no neērtās puses iemetot vārtu kreisajā pusē.

Tie Bukartam bija jau septītie gūtie vārti septiņās šīs sezonas spēlēs.

Ar Pardubices "Dinamo" uzbrucēju Tomāšu Zohornu un Lubošu Horkiju no Brno "Kometa" Bukarts dala līgas labākā snaipera godu.

Bukarts uz ledus pavadīja 19 minūtes un 16 sekundes. Latvijas hokejists divreiz meta pa pretinieku vārtiem un sakrāja +/- rādītāju -1.

Latvijas uzbrucējs arī divreiz mēģināja pārspēt pretinieku vārtsargu pēcspēles metienos, taču neveiksmīgi, nespējot ieņemt vārtus ceturtajā un pēdējā desmitajā metienu sērijā.

Pa rezultatīvai piespēlei uzvarā savā laukumā tika Kristapam Zīlem un Jānim Jakam, bet viņu un vēl viena aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Litvīnovas "Verva" mājās ar 3:2 (0:1, 0:1, 3:0) pieveica Hradeckrālovas "Mountfield".

Jaks rezultatīvi piespēlēja trešā perioda 14. sekundē, ļaujot Andrejam Kudrnam iemest vārtus un sākt atspēlēšanos.

Zīlem rezultatīva piespēle tika uzvaras vārtu guvumā 51. minūtē, kad vārtus guva Šimons Stranskis.

Jaks 19 minūtēs un 13 sekundēs laukumā arī trīsreiz meta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Zīle 19 minūtēs un 56 sekundēs arī trīsreiz meta pa vārtiem un nopelnīja četras soda minūtes pirmajā periodā, otrā noraidījuma laikā viesiem atklājot rezultātu.

Freibergs 18 minūtēs un 27 sekundēs divreiz meta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī nopelnīja divas soda minūtes.

Rezultatīva piespēle svētdien arī Uvim Jānim Balinskim, kura pārstāvētā Liberecas "Bīlī Tygrži" viesos pagarinājumā ar 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 1:0) pārspēja Kārļa Čukstes Tršinecas "Ocelārži".

Balinskis rezultatīvi piespēlēja vairākumā, kad trešā perioda 28.sekundē vārtus guva Mihaels Froliks, panākot 3:2.

Aizsargs 20 minūtēs un 42 sekundēs laukumā reizi meta pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes trešajā periodā, kas beidzās bez vārtu zaudējuma.

Mājiniekiem Čukste 13 minūtēs un 23 sekundēs reizi meta pa vārtiem, nopelnot +/- rādītāju -1.

Citā spēlē Mārtiņa Dzierkala un Kristofera Binduļa pārstāvētā Česke Budejovices "Motor" viesos ar 1:6 (1:1, 0:2, 0:3) atzina Pardubices "Dynamo" pārākumu.

Visbeidzot divu latviešu pārstāvēto komandu cīņā Māra Bičevska "Mlada Boleslav" mājās ar 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pieveica Kristapa Sotnieka un Oskara Cibuļska Kladno "Rytīrži".

Pēc septiņām kārtām Vītkovices "Ridera" ar 14 punktiem ieņem otro vietu, "Mlada Boleslav" ar 13 punktiem ir trešā, bet Liberecas "Bīlī Tygrži" ar 11 punktiem - sestā. Česke Budejovices "Motor" ar desmit punktiem ir astotā, bet Kladno "Rytīrži" ar tādu pašu bilanci - devītā. Astoņi punkti dod 11. vietu Tršinecas "Ocelārži", bet pēdējā ar pieciem punktiem sešās spēlēs 14 komandu konkurencē ir Litvīnovas "Verva".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu