"Tā noteikti nav sekta." Aktieris Mārtiņš Počs par dalību vīriešu retrītā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ martinspocs

Aktieris Mārtiņš Počs kovidlaikā pievienojies vīru domubiedru grupai "Evolūcija". Nesen viņš trīs dienas nodevās vīriešu retrītam un nu izdevumam "Privātā Dzīve" aktieris dod ieskatu par savu septembra lielo piedzīvojumu.

"Trīs dienas džeki dziļos laukos guļ siena šķūnī, mostas sešos no rīta, peldas aukstā dīķi, sarunājas pie ugunskura, pārvar šķēršļus mežā," teic Počs.

"Kovidlaikā pievienojos vīru domubiedru grupai "Evolūcija", ko vada Ivars Juškēvics un Oskars Grīslis. Tā ir atbalsta grupa, kur tev iedod instrumentus, kā būt foršam vecim. Tas ir apzinātības un pašizaugsmes ceļš, informācijas apmaiņa," paskaidro aktieris.

Arī savā "Instagram" viņš dalījies ar kadru no ledus vannas:Šogad esmu staigājis pa svaigi dedzinātām oglēm. Un tikko, Pirmo reizi savā dzīvē, plunčājos ledusvannā. Tas bija "ķirsītis uz kūkas" vīru retrītam.

Trīs dienas aktieris dzīvojis arī bez gadžetiem, kas licis padomāt, cik daudz brīva laika tomēr ir, kad mazāk tiek pievērsta uzmanība viedierīcēm. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, TV spēles "Mini pa trim" līdzšinējā vadītāja Poča vietu ieņēma mūziķis Intars Busulis. Par pārmaiņām aktieris teica: "Raidījuma vadītāju izvēle ir producentu ziņā. Nekas traks jau nav noticis. Viss plūst, mainās un attīstās."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu