Trīs Zodiaka zīmes, kas ir ideāli partneri ilgstošām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: G-Stock Studio/ Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kas cīnīsies līdz pēdējam par ģimenes laimi.  

VĒRSIS

Cēlie Vērši patiesi tic, ka viņi visu mūžu nodzīvos ar savu dvēseles radinieku un par nomirs vienā un tajā pašā dienā. Vai tiešām tā notiek? Ģimenes labklājība ir viena no galvenajām prioritātēm spītīgajam Vērsim. Tāpēc viņi gandrīz nekad nesāk šķiršanos - viņi ir uzticīgi savai izvēlei līdz galam.

Vērši ir pazīstami kā kaislīgi mīlnieki. Tikai pilnīga neapmierinātība intīmajā jomā var likt viņiem šķirties no mīļotā. Taču ilgi Vērsis viens nepaliks: viņi atradīs jaunu partneri spēlēm gultā.

MEŽĀZIS

Saprātīgie un praktiskie Mežāži no pirmā acu uzmetiena šķiet kautrīgi, it kā viņi nebūtu pieraduši dalīties emocijās ar citiem. Tas tā arī ir, viņi tik vienkārši neatver savu dvēseli kuram katram. Mežāži uzticas savām jūtām un pārdzīvojumiem tikai tuvākajiem – tiem cilvēkiem, par kuriem ir 100% pārliecināti.

Mežāžiem ir uzticīgā laulāto reputācija. Tie, kuriem ir paveicies satikt mīļoto pirms 30 gadu vecuma, visticamāk, paliks mūžīgi uzticīgi savam izvēlētajam un nekādā gadījumā nepiedāvās šķirties, lai cik sarežģīta būtu situācija.

ZIVIS

Zivis pārsvarā ir nestabilas un pasīvas. Pārmaiņas nav priekš viņiem. Mīlestības attiecībās Zivis bieži zaudē sevi, it kā izšķīst partnerī. Viņi kļūst nedrošāki, taču nekādā gadījumā neattālināsies: šķiršanās no mīļotā viņiem ir kā nāve.

Jaunībā Zivju uzmanību visbiežāk piesaista Skorpioni un Vēži. Kļūstot vecākiem, viņi iemīlas racionālajās Jaunavās, graciozajos Svaros un ugunīgajos Ūdensvīros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu