Otrdienas horoskops: 4. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aleksandr Skrypko/ Shutterstock

Horoskops otrdienai, 4. oktobrim.

AUNS

Ja esošajā darbā kaut kas nav pa prātam, tad ir vērts ieskatīties sludinājumu portālos vai sūtīt savu CV, pretendējot uz augstāku amatu. Var rasties jauni peļņas varianti.

VĒRSIS

Iespējas palielināt ienākumus, tikai viss jānoformē juridiski korektos līgumos. Vari pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam, pievērsties biznesa attīstīšanai un meklēt atbalstītājus.

DVĪŅI

Labestības diena. Kāds iesaistīsies labdarībā, lai palīdzētu tiem, kam klājas grūtāk, kāds no sirds palīdzēs draugiem vai kolēģiem. Sirds siltums un labie darbi parasti atgriežas dubultā.

VĒZIS

Profesionālajā jomā iespējamas dažādas peripetijas – pienākumu maiņa vai emocionālas domstarpības. Centies visu izrunāt mierīgi – bez kareivīguma un bez apvainošanās.

LAUVA

Ātri uztversi jaunāko informāciju un sapratīsi, kur un kā tā izmantojama. Tavi padomi noderēs, lai darba vidē ieviestu ko jaunu un nebijušu, izmēģinātu novatoriskas metodes.

JAUNAVA

Ļoti daudz jāpaspēj. Darbi stājas rindā un katrs jāpaveic godam. Tu jau citādāk neproti – vai nu labi, vai nemaz. Vakarā tīkams nogurums un gandarījums.

SVARI

Darbā strādāsi ar atdevi. Ja rodas šaubas par tā vai cita lēmuma pareizību, konsultējies ar kolēģiem, ekspertiem vai meklē informāciju tīmeklī. Vari pieteikties kursos, jaunas zināšanas noderēs.

SKORPIONS

Ja šķiet, ka esošajā darbā iestājusies rutīna, tad jāmeklē jauni ceļi un domubiedri. Lai gūtu panākumus vajadzēs prast sadarboties un arī pieņemt kādu kompromisu.

STRĒLNIEKS

Veiksme lietišķajā jomā. Labas iespējas nopelnīt vai tikt pie kādiem bonusiem. Turklāt komunikācija ar darījumu partneriem vai klientiem var pārvērsties privātos kontaktos.

MEŽĀZIS

Priekšniecība vai kolēģi var mēģināt uzkraut tev papildus pienākumus. Nekautrējies runāt par atalgojumu vai kādiem papildus bonusiem, vai arī meklē jaunas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Šodien tā rāmi un mierīgi. Nesteidzies. Kā paruna vēsta: „Lēnāk brauksi, tālāk tiksi.” Ieceres vajag apdomāt, vajag parēķināt, vajag apspriesties ar cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies.

ZIVIS

Ja kāds neizprot tavas kreatīvā idejas, necenties pārliecināt. Vienkārši jāmeklē citi sadarbības partneri, jāmaina darbs vai jāveido savs bizness, tad viss izdosies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu