Pašmāju "drag queen" Amuna Davis atbrīvojies no 35 liekajiem kilogramiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ Amunadavis

Par Latvijas slavenāko "drag queen" dēvētais Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) turpina ceļu uz sevis labāko versiju. Viņš atklāj, ka mazliet vairāk nekā gada laikā atbrīvojies no 35 liekajiem kilogramiem.

"Tās nav diētas, tabletes vai operācijas, ir tikai veselīgs uzturs," "1188.lv" rubrikā "Sarunas", atklāj Dāvis.

Viņš gan nevēlas atklāt, kāda tieši ir viņa ēdienkarte. Dāvis noteic: "Meklējiet paši, kas ir pareizs un veselīgs uzturs. Vienīgais, ko es teikšu - pievērsiet uzmanību olbaltumvielām un šķiedrvielām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pagājušajā gadā multimākslinieks pārcieta muguras operāciju, kas pilnībā izmainīja viņa dzīvi. Kad apritēja gads kopš operācijas, viņš rakstīja: "Es apsolīju sev, ka kopš operācijas dienas es dzīvošu citādāk - labāk. Un tā arī ir - es baudu dzīvi, es veidoju atmiņas un piedzīvojumus - tas man ir pats, pats svarīgākais manā dzīvē. Kā arī, protams, es savedu kārtībā savu ārējo izskatu."

Dāvis kļuva plašāk atpazīstams, parādot savu otro "es" jeb tēlu, ko radījis viņš pats - Amunu. Dāvis regulāri dodas baudīt Rīgas naktsdzīvi, pārtopot par Amunu – pašpārliecinātu dāmu, ar izteiksmīgu grimu, sievišķīgās kleitiņās un augstpapēžu kurpēs.

Izskanēja arī jautājums, cik bieži viņu mēdz sajaukt ar īstu sievieti. Viņš nešauboties ne mirkli atbild: "Pilnīgi katru reizi, kad eju ballēties kā Amuna. Man tas ir liels kompliments. Ja puiši mani pārprot, es uzreiz pasaku, ka arī esmu vecis."

Kā viņš pats bildis, Amuna ir māksla. Ikvienam interesentam ir iespēja izpētīt, kā Dāvis pārtop savā otrajā "es" viņa soctīklos. Visu pārvērtību procesu, tostarp grima uzklāšanu, īsteno pats Dāvis, kurš ir ne tikai frizieris, bet arī talantīgs make-up meistars.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu