Vera Brežņeva manīta vienā no Rīgas tirdzniecības centriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ ververa

Ukraiņu dziedātāja un bijusī trio "VIA Gra" soliste Vera Brežņeva, iespējams, manīta vienā no Rīgas tirdzniecības centriem. Par to RUS TVNET ziņoja aculiecinieks, nosūtot redakcijai fotogrāfiju.

Aculieciniece ziņoja, ka 3. oktobra pēcpusdienā pie kāda "H&M" veikala kases uzskrējusi slavenībai. Vera Brežņeva ar māsu un mammu apmeklējusi tirdzniecības centrā "Galleria Riga".

Vera Brežņeva Rīgas tirdzniecības centrā
Vera Brežņeva Rīgas tirdzniecības centrā Foto: Aculiecinieka foto

Dziedātājas sociālie tīkli gan klusē par ierašanos Rīgā. 

Augusta vidū Vera Brežņeva sociālajos tīklos stāstīja, ka apmeklēja Latviju. Dziedātāja atzīmēja, ka Latvija viņu sagaidīja ar labiem laikapstākļiem, ziediem un bērniem. Viņa uzsvēra un dalījās priekā par to, ka mūsu valsts aktīvi atbalsta Ukrainu. Zvaigzne arī neslēpa, ka tieši Latvijā viņa pirmo reizi pusgada laikā nonākusi mūzikas studijā.

Dziedātāja paudusi nosodījumu Krievijai par uzsākto karu Ukrainā. Iepriekš viņa soctīkos stāstīja, kā iesaistās palīdzības sniegšanā Ukrainai. Tāpat viņa dalījās ar kara skatiem un atklāja, ka daļa ģimenes ir krievu tautības: "Es nekad neesmu dalījusi mūsu tautas. Ne tad, kad palīdzēju tūkstošiem cilvēku un bērnu. Ne tad, kad dziedāju savas dziesmas, apskāvu un priecēju."

Brežņevai ir divas meitas - 20 gadus vecā Sonja un 12 gadus vecā Sāra Kipermane. Sāra ir Veras Brežņevas un pirmā oficiālā vīra Mihaila Kipermana meita. Sonjas tēvs ir Vitālijs Voičenko, ar kuru Vera vairākus gadus bija attiecībās. Šobrīd dziedātāja ir precējusies ar komponistu un producentu Konstantīnu Meladzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu