Eirolīgas finālčetrinieks nākamgad varētu notikt tepat kaimiņos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kauņas "Žalgiris"
Kauņas "Žalgiris" Foto: Erikas Ovcarenko/15min.lt

Eirolīgas finālčetrinieka spēles nākamgad pirmo reizi turnīra vēsturē varētu notikt Kauņā, pirmdien ziņo basketbola medijs "BasketNews", atsaucoties uz anonīmiem avotiem līgā.

Aizvadītajā sezonā Kauņas "Žalgiris" mājas spēlēs "Žalgirio Arena" bija trešais lielākais skatītāju skaits līgā, sasniedzot vidēji 7600 līdzjutējus spēlē.

Savukārt pirms Covid-19 pandēmijas "Žalgiris" mājas spēlēm trīs gadus pēc kārtas bija vislabākie vidējie skatītāju skaita rādītāji.

Grieķijas sporta portāls SDNA iepriekš jau ziņoja, ka Dubaijas šeihi ir ierosinājuši trīs gadus pēc kārtas Eirolīgas pusfināla un fināla spēles rīkot Apvienoto Arābu Emirātu "Coca-Cola Arena".

Tomēr avoti "BasketNews" atklājuši, ka finālturnīra norise Dubaijā tiek izskatīta kā iespēja nākotnē.

Par iespējamo Eirolīgas jaunās sezonas labāko četru komandu sacensību norises vietu iepriekš tika minēta Stambula, tomēr, kā apliecināja anonīmie avoti, situācija mainījās, kad Eirolīgas direktora amatu septembra vidū pēc 22 darba gadiem atstāja Žordi Bertomeu.

Vienlaikus Eirolīga joprojām izskata arī citas 2023.gada finālčetrinieka cīņu norises vietas lielākos tirgos, piemēram, Parīzē.

2021./2022.gada sezonas finālčetrinieka spēles 19.-21.maijā notika Serbijas galvaspilsētas Belgradas "Štark Arena".

"Žalgiris" aizvadīto Eirolīgas sezonu noslēdza 15.vietā, bet Eirolīgas čempiona titulu Kauņas komanda ir izcīnījusi 1999. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu