"Man vajadzēja būt saldam." Privātpersona Gobzems no Spānijas pārmet 14. Saeimas vēlētājiem (29)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Politiķis Aldis Gobzems.
Politiķis Aldis Gobzems. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dienu pēc 14. Saeimas vēlēšanām politiķis Aldis Gobzems pameta savu partiju "Katram un katrai". Divas dienas pēc vēlēšanām, 3. oktobrī, viņš jau atrodas Spānijā un sociālā tīklā "Instagram" publicētajā video pārmet vēlētājiem, ka tie izniekojuši balsi, atdodot to sīkpartijām. 

"Lielos vilcienos vēlēšanas bija godīgas. Būsim godīgi pret sevi. Pirms vēlēšanām jums daudz tika teikts neizniekot savu balsi partijām, kuras bezcerīgi neiekļūs parlamentā.

Bet jūs izniekojāt. Aptuveni 60 tūkstoši cilvēku nobalsoja par sīkpartijām.

Ja visas šīs balsis būtu atnākušas pie manis, man jau būtu pie 90 vai pāri 90 tūkstošiem balsu, kas nozīmētu ļoti stabilu un labu rezultātu parlamenta vēlēšanās. 

Problēma ir tā, ka cilvēki izvēlējās neuzticēties vienam līderim, bet sadalījās daudzos sīkos reizinātājos. Un tas noved pie attiecīgā rezultāta.

Uzvarēja tie, kas saldi runāja.

Jūs esat saņēmuši parlamentu ar vecajiem politiķiem, stagnāciju un vecajiem zagļiem. Tā ir bijusi jūsu apzināta izvēle un spīts par to, ka negribat dzirdēt taisnību.

Man vajadzēja būt saldam un liet medu jūsu ausīs," uzskata Gobzems.

Gobzems arī atzīst, ka partijai "Katram un katrai" ir nākotne un viņu neietekmējot, ko par viņu domā un runā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka politiķis Aldis Gobzems dienu pēc 14. Saeimas vēlēšanām pamet savu partiju "Katram un katrai", politiķis pavēstīja sociālajā vietnē "Facebook".

Gobzems, uzrunājot savus sekotājus, pavēstīja, ka vēlēšanu rezultātu dēļ pametīs partiju.

Politiķis informēja, ka šorīt jau ir nosūtījis ziņu partijas valdei.

Tāpat viņš pavēstīja, ka pamet politiku kopumā.

"No šī brīža es vairs neesmu politiķis, līdz ar to es nesniedzu intervijas, es neatbildu uz nepazīstamiem telefona zvaniem, es neesmu publiska persona, esmu izvēlējies tagad dzīvot sev," par turpmākajiem plāniem informē Gobzems.

"Šo vēlēšanu kontekstā man ir jāsaka, ka ne jau es esmu zaudējis, bet Latvija ir zaudējusi nākotni," saka Gobzems. "Un ne jau tāpēc, ka es neesmu vinnējis, bet tāpēc, ka Latvija ir izvēlējusies Kariņu un Levitu."

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu