VIDEO ⟩ Jūrmalnieku pārsteidz 12 000 eiro sods par iebraukšanu Jūrmalā bez caurlaides (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Caurlaižu iegādes punkts iebraukšanai Jūrmalā
Caurlaižu iegādes punkts iebraukšanai Jūrmalā Foto: LETA

Juris Jūrmalā dzīvo vairākus gadus, tāpēc zina par iebraukšanas kārtību jeb caurlaižu sistēmu. Nesen viņu pārsteidzis iespaidīgs rēķins par iebraukšanu Jūrmalā bez caurlaides, ziņo raidījums "Bez tabu".

Juris, pildot darba pienākumus uzņēmumā “CleanR”, pārvietojās ar personīgo auto. Darbavieta esot nokārtojusi caurlaidi, tāpēc vīrietis pa pilsētu braucis bez raizēm, līdz uzzinājis, ka būs jāmaksā 12 tūkstošu eiro liels sods.

"No 2014. līdz 2020. gadam es strādāju “CleanR” uzņēmumā. 2019. gada augustā man atnāca liela čupa ar administratīvajiem protokoliem par režīma pārkāpumu, kad es braucu no Valteriem uz Majoriem strādāt," raidījumam stāsta Juris, kuram piemēroja 124 protokolus.

Vīrietis pieļauj iespēju, ka varētu būt problēmas ar caurlaidi, taču viņš noskaidrojis: ja dzīvo Jūrmalā, tad tāpat caurlaide pienākas.

Jūrmalnieka bijušais darba devējs “CleanR” atzīst, ka saviem darbiniekiem nodrošinot visas nepieciešamās caurlaides.

Juris vēlējies protokolus pārsūdzēt, taču pašvaldības policija neesot viņu informējusi par lēmumu.

Jūrmalas pašvaldības policija raidījumam "Bez tabu" skaidro: "Caurlaide, uz kuru atsaucas persona, ir Jūrmalas domes izsniegtā atļauja iebraukt ar transportlīdzekli pludmalē, kas neatbrīvo personu no pienākuma iegādāties caurlaidi, iebraukšanai Jūrmalas valstspilsētas īpaša režīma zonā. Personas deklarētā dzīvesvietas adrese administratīvā pārkāpuma laikā nebija Jūrmalā."

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu