VIDEO "Izvilkām aptuveni 30 tādas naglas." Ķengaragā pie Daugavas ļaundaris izvieto bīstamus paštaisītus priekšmetus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valentina Lišmane/Facebook

Ikdienišķas pastaigas laikā Ķengaragā pie Daugavas kādai sievietei sanācis uzkāpt uz naglas. Pēc neilgas apkārtnes aplūkošanas kļuvis skaidrs, ka naglu apkārtnē ir daudz un kāds tās izvietojis apzināti, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Valentīna, uzkāpjot uz naglas, par laimi, smagi necieta.

"Es kāpju un tieši trāpu uz tās naglas," stāsta sieviete. "Izgāja cauri apaviem līdz pat pirkstam. Tad mēs sākām pētīt apkārt un izvilkām aptuveni 30 tādas naglas."

Skaidri redzams, ka kāds to gatavošanai veltījis gan līdzekļus, gan daudz sava laika, tikai vietējiem grūti noticēt, ka kāds tiešām vēlas ar nolūku savainot cilvēkus un viņu četrkājainos draugus.

Visu uzieto sievietes izmeta atkritumos un informēja apkārtnē dzīvojošos sociālajos tīklos: "Paskatieties kāds atradums! Tā ir nagla, kas nāk ārā no zāles. Nu, kādu trīs pirkstu garumā. Varat iedomāties, tā pārdurs gan kurpi, gan čību, jebko citu. Un tas simtprocentīgi ir izdarīts apzināti, tāpēc ka, ja noņem zāli, var redzēt, ka tas ir diezgan stipri iedzīts zemē. Es pagāju tālāk un atradu vēl vienu tādu pašu. Un tas nav nejauši. Un tas atrodas Ķengaragā, promenādē. Tajā pat vietā, kur visbiežāk nāk barot gulbjus."

Komentāri liecina, ka arī citi jau ar šiem bīstamajiem priekšmetiem ir saskārušies. 

Cik ilgi bīstamie meistarojumi tur jau gaidījuši savus upurus, nav zināms.

Likumsargi aicina par šādiem atradumiem ziņot, ne tikai visu savākt un izmest. Augustā policijas darbinieki bija saņēmuši informāciju par līdzīgiem priekšmetiem, bet, apskatot vietu, neko neatrada.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu