Lauris Reiniks 10 bildēs parāda, kas noteikti jāredz Panamā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ laurisreiniks

Dziedātājs Lauris Reiniks vasaras izskaņā atklāja, ka uz laiku pametīs Latviju, lai dotos mācību braucienā uz Latīņameriku. Viņš ik dienas dalās ar iespaidiem no krāšņās Kolumbijas un dod arī vērtīgus padomus tiem, kuri kādu dienu plāno ceļot uz tālo zemi.

Reiniks publiskojis desmit fotogrāfijas ar vietām, kuras būtu vērts redzēt Panamā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks)

Nobeigumā viņš izsaka pateicību saviem sekotājiem: "Paldies, ka sekojat līdzi un dalāties ar iespaidiem par redzēto! Man patīk jūsu reakcijas."

Reiniks pavisam nesen apmeklēja vēl kādu vēsturisku un aizraujošu vietu, par ko īpaši sajūsminājās.

"Medelina - reiz bija visbīstamākā pilsēta Kolumbijā, bet nu vairs tāda nav, un gaida ciemiņus. 

Kā jau redzējāt ekskursijā, esmu liels "Netflix" seriāla "Narcos" fans. Redzēt visas tās vēsturiskās vietas dzīvē bija iespaidīgi. Un vēl lielāks wow bija satikt Pablo Escobara brāli Roberto, kas kopā ar Pablo reiz vadīja Medelinas karteli. Roberto parakstīja magnētu ar brāļa seju un atstāja savu pirksta nospiedumu.

Pablo Escobars bija terorists un lielākais narko barons pasaulē un 36 000 cilvēku savulaik tika noslepkavoti pēc Eskobara pavēlēm. Kolumbieši negrib, ka pasaule viņus saista ar Eskobaru. Tie šausmu laiki ir garām.

Par viņu fanot ir dīvaini, bet es fanoju par vēsturi, neparastiem un patiesiem stāstiem.

Un Pablo Escobars bija šī traģiskā un baisā stāsta galvenais varonis Kolumbijas vēsturē," publiskojot fotogrāfijas no vēsturiskās vietas, rakstīja Reiniks.

Pagājis jau vairāk nekā mēnesis kopš Reiniks pameta Latviju. Sākotnēji viņš teica, ka prom devies, lai mācītos spāņu valodu, tomēr galvenais iemesls prombūtnei bija cits. Kā viņš pats teica, sāka streikot veselība.

"Man vajadzēja noraut stopkrānu, jo veselība sāka streikot. Uz brīdi pateicu nē gan televīzijai, gan mūzikai, gan pasākumu vadīšanai, lai pats atpūstos, rehabilitētos un arī kaut ko šeit iemācītos. Šajā gadījumā tā ir spāņu valoda, kuru prombūtnē apgūstu.

Es varēju turpināt strādāt un pelnīt naudu, bet, kā es saku, visu pasaules naudu nenopelnīšu. Galvenā ir garīgā veselība, jo, kad esam atpūtušies un iedvesmojušies, tad varam dot atkal kādam citam," stāstīja Reiniks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu