Ukraiņu influencere Stužuka izpļāpājas par gaidāmā bērna dzimumu, kāzu plāniem, un izsprūk arī Antona uzvārds (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk

Latvijā dzīvojošā populārā influencere Sofija Stužuka, sarīkojot tiešraidi "Instagram", netīšām izpļāpājās gan par gaidāmā bērna dzimumu, gan kāzu plāniem, gan arī atklāja Antona uzvārdu.

Pavisam nesen kļuva zināms, ka Stužuka ir bērniņa gaidībās un romantiskajā Parīzē saņēma bildinājumu no mīļotā latvieša Antona.

Stužuka "Instagram" tiešraides laikā izteica vēlmi pēc kāzām pāriet vīra uzvārdā. Netīšām viņa atklāja līgavaiņa Antona uzvārdu - Levdanskis.

"Anton, vai tu man dosi savu uzvārdu?" Viņa jautāja Antonam, kurš tajā brīdī atradās aizkulisēs. Kā izrādījās, pāris šo jautājumu vēl nav apsprieduši.

Sarunā ar sekotājiem Stužuks uzsvēra, ka Antons ir latvietis, viņa vecāki zina krievu valodu, bet savā starpā runā latviešu valodā. Pēc Sofijas teiktā, viņai ir labas attiecības ar līgavaiņa vecākiem.

Stužuka runāja arī par grūtniecību un to, vai rīkos dzimuma noteikšanas ballīti, tomēr pastāstīja, ka Antons esot nepacietīgs, jau zinot bērna dzimumu.

Atklājās, ka pārim būs meitene.

Sofijas mamma priecājoties, ka viņai būs vēl viena mazmeita. Sekotāji pamanīja, ka blogere nemaz neprot glabāt noslēpumus, jo par bērna dzimumu viņa izpļāpājusies nejauši.

Tiešraides laikā viņa runāja arī par dzīvi Latvijā: "Te vismaz ir droši... Latvija dod kaut kādas iespējas." Viņa atklāja, ka tomēr nav zināms, vai ģimene uz dzīvi apmetīsies Latvijā. Viņa arī komentēja savus novērojumus par to, kā latvieši attiecas pret krievu valodā runājošajiem: "Kas attiecas uz cilvēkiem, kas runā krieviski, tad Latvijā attieksme pret mums ir normāla, taču viss var sašūpoties tieši tāpat kā citur Eiropā."

Latviešu valodu, pēc Stužukas teiktā, ir ļoti grūti apgūt. "Tā nelīdzinās nevienai citai valodai. Ir grūti. Pavisam cita teikumu konstrukcija."

Tiešraides laikā Stužuka nedaudz pastāstīja arī to, kāpēc pāris gandrīz izšķīrās. Kā izrādījās, problēma bija viņā. Noticis vien pārpratums. Pēc strīda viņa ne visai saprata Antonu. Meitene domāja, ka viņu attiecības ir beigušās, bet pēc trim dienām Antons piezvanīja un viņi atkal sagāja kopā. 

Sekotāji interesējās arī par to, kad gaidāmas kāzas. Viņa atklāja, ka kāzas būs pēc tam, kad piedzims bērniņš, viņa savedīs kārtībā savu augumu pēc grūtniecības un sakārtos dokumentus, un atrisinās dzīvesvietas jautājumus. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2020. gada oktobrī no koronavīrusa infekcijas izraisītajām komplikācijām mira Sofijas vīrs - fitnesa entuziasts un viņas trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Bēgot no kara Ukrainā, Stužuka ieradās Rīgā un te atrada jaunu mīlestību.

27 gadus vecā Sofija Stužuka Latvijā dzīvo kopš Krievijas sāktā kara Ukrainā. Viņa nesen paziņoja par saderināšanos ar savu latviešu mīļoto Antonu. Šobrīd jaunajai sievietei rit 19. grūtniecības nedēļa. Antonam šis ir otrais bērns. Sofijai no iepriekšējās laulības ir trīs bērni – Deivids, Lolita un Olīvija.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu