"Neticami, bet tas strādā!" Finanšu ministra sieva Gunda Reire atklāj sievišķīgus noslēpumus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Finanšu ministra Jāņa Reira sieva un ārlietu ministra Edgara Rinkēviča padomniece Gunda Reire neslēpj, ka pēdējā laikā saņem daudz komplimentu par savu izskatu. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" viņa atklāj savus skaistuma noslēpumus.

Viņa stāstīja, ka cīņā ar liekajiem kilogramiem nekādu lielo noslēpumu nav. "Uz svētkiem iedzeru vīna glāzi, bet pamatā ir veselīgs dzīvesveids un disciplīna. Katru dienu ir jānostaigā tie 10 000 soļi un jāizdzer tie nolāpītie divi litri ūdens. Neticami, bet tas strādā!"

Mazāk jāēd cukuru un baltos miltus saturoši produkti. Nav jāmeklē nekādas Tibetas kalnu brīnumzālītes. Pamanījāt, arī vīrs šobrīd ir labā fiziskā formā, jo arī viņš ievēro disciplīnu," nosmēja Gunda.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka vēlēšanu naktī žurnālisti novēroja, ka Gunda ar savu vīru teju nesarunājas un pat izvairās. Jau ilgāku laiku mēļo, ka Reiru laulība ir uz šķiršanās robežas. Viņa tomēr ieviesa skaidrību un atklāja, ka šīs baumas dzird ne pirmo reizi: "Jā, esmu šādas runas dzirdējusi. Arī pirms pieciem un desmit gadiem. Nezinu, kāpēc?! Mēs esam kopā. Jā, viena vai ar meitu eju uz izstādēm, bet vīrs nav tik ļoti aizrāvies ar mākslu."

Kļuva arī zināms, ka Reire vēlēšanās balsojusi Rīgā, nevis Zemgalē, kur startēja viņas vīrs. Nebalsošanu par vīru viņa skaidroja ar to, ka vēlēšanu dienai viņai bijuši citi plāni, nevis doties uz laukiem, lai balsotu Zemgalē.

Citādi viņiem ģimenē viss esot kārtībā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu