Piektdienas horoskops: 7. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PHOTOARTDESIGN/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 7. oktobrim.

AUNS

Viegli veidosi kontaktus un ar cilvēkiem sapratīsies teju vai no pus vārda. Prāts un loģika augstā līmenī. Vakarā jāpievēršas saimnieciskiem darbiem mājās.

VĒRSIS

Darba nedēļa vēl nav galā, bet domās tu jau esi pie savējiem. Parūpējies par tuviniekiem, savu un viņu labsajūtu pavisam ikdienišķās lietās. Sagatavo krājumus ziemai, konservē, vāri ievārījumus un piepildi saldējamās kameras.

DVĪŅI

Ir piemērots laiks, lai izvirzītos, parādītu savas spējas un pretendētu uz augstāku amatu. Vakarā izej sabiedrībā, apmeklē kultūras pasākumus vai satiecies ar draugiem.

VĒZIS

Labi darbosies intuīcija un tu lieliski orientēsies situācijās un cilvēku nolūkos. Tomēr pirms pieņemt kādu lēmumu, ievāc praktisko informāciju un to rūpīgi izvērtē.

LAUVA

Vēlme pēc pārmaiņām. Nebīsties realizēt to, ko sen jau esi vēlējies. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja pārāk gribēsi diktēt kārtību mājās, ar pārējiem ģimenes locekļiem var izcelties strīdi.

JAUNAVA

Komunicē ar cilvēkiem, uzklausi viedokļus, lasi un sērfo internetā – tas viss var izrādīties ļoti noderīgi. Pēc garās darba nedēļas vislabāk jutīsies vakarā mājās kopā ar savējiem.

SVARI

Jābūt apdomīgam naudas lietās. Nav vēlami pirkumi un tēriņi par skaistiem niekiem. Uztaisi revīziju garderobē un nodod labdarībai to, ko pats vairs nevalkāsi.

SKORPIONS

Domāsi par globālām lietām, analizēsi un vērtēsi. Iespējams, radīsies pārliecība, ka ierastajā dienu ritmā kaut kas ir jāmaina. Dodies uz mērķi bez steigas un radikāliem lēmumiem.

STRĒLNIEKS

Svarīga finanšu tēma, kaut kas tajā var bremzēties, tāpēc tēriņos esi apdomīgs. Attiecību jomā sirds ilgosies pēc romantikas un lidojuma pus solīti virs zemes. Ļauj mīļotajam cilvēkam noprast, ko jūti.

MEŽĀZIS

Garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no ienākumu apjoma un stabilitātes. Nevajadzētu aizņemties vai aizdot. Pievakarē dažādas pārdomas par privāto dzīvi. Jātiek skaidrībā ar sevi.

ŪDENSVĪRS

Sargies no stresa un neņem katru sīkumu tuvu pie sirds. Darbā diezgan nemierīgi, taču var rasties iespējas pavairot ienākumus. Finanšu tēma būs svarīga, un peļņas jautājumiem vajadzētu pieiet mērķtiecīgi.

ZIVIS

Sabiedriskās aktivitātes – tevi aicinās piedalīties pasākumos, apmeklēt kādu salidojumu vai ballīti. Piektdienai piestāv vis no iepriekš minētā. Un, protams, arī pozitīvas emocijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu