"Tādas lietas nedara joka pēc..." Bijušais UFC skaidro, kāpēc fani var nešaubīties par Makgregora atgriešanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais UFC cīkstonis Čaels Sonens savā "YouTube" kanālā skaidrojis, kāpēc Konora Magregora publiskotie video no treniņiem nav tikai izrādīšanās, bet gan neapšaubāma indikācija, ka īru cīkstonis gatavojas atgriezties oktagonā.

Slavenais īru MMA cīkstonis oktagonā nav bijis kopš aizvadītā gada jūlijā notikušās cīņas pret Dastinu Porjē. Toreiz Makgregors iedzīvojās kājas lūzumā, kas, protams, nozīmēja ilgāku prombūtni no sporta.

Lai gan Makgregors turpina būt aktīvs sociālajos tīklos, regulāri atspoguļojot savu treniņprocesu, viņš filmējas arī slavenās filmas 1989. gada filmas "Road House" rimeikā. 

Ņemot vērā Makgregora intereses un biznesa iespējas ārpus sporta, faniem nav skaidrības par īra atgriešanās cīņas norisi. Lai gan, vadoties pēc paša Makgregora teiktā, viņam līgumā ar UFC atlikušas vēl divas cīņas, īrs nākamvasar sasniegs jau 35 gadu slieksni.

Tomēr Sonens, kurš savas karjeras laikā bija ļoti augsta kalibra reslinga cīkstonis, uzskata, ka tieši šie treniņprocesa video Makgregora atgriešanos oktagonā liek uztvert nopietni:

"Ja jūs gadījumā nezināt, kas ir Konors Makgregors, un nezināt, ka viņš ir no Īrijas, kur nav reslinga, ja jūs nezināt neko no tā visa un es jums parādīšu šo video un teikšu, ka viņš koledžā bija mans [reslinga] komandas biedrs, jūs man ticēsiet," sacīja Sonens.

Bijušais UFC vidējā svara kategorijas cīkstonis, kurš savas karjeras laikā "maizi" oktagonā pelnīja tieši ar reslingu, zina, ka šī cīņas māksla nav no vieglākajām. Līdz ar to Makgregors to, visticamāk, nedarot tikai tāpēc, ka vēlas publiskot video sociālajos medijos.

"Konors nejoko. Ir čaļi, kuri aiziet uz svaru zāli, pacilā hanteles, pievelkas, to visu, protams, nofotografējot un ieliekot "Instagram". Tad viņi aiziet pastrādāt pie maisa, uzņem video un to publicē. Tas ir treniņš. Tas ir labs treniņš. Tas, kā Konors vazāja to čali... Tādas lietas nedara pa jokam," norādīja bijušais cīkstonis.

"Šis video ir teju garantija tam, ka Konors atgriezīsies. Ne viņa tvīti. Ne viņa mīmi. Ne sitieni pa maisu. Fakts, ka viņš trenējas reslingā, kas nav joka lieta vai vingrinājums kaloriju nodedzināšanai, nozīmē, ka Konors Makgregors atgriežas," nobeigumā teica Sonens.

Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojis sešus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu