Grīzmans atstās Barselonu un atgriezīsies Madridē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola klubi Madrides "Atletico" un "Barcelona" pēc ilgstošām pārrunām spējuši vienoties par franču uzbrucēja Antuāna Grīzmana pilnvērtīgu pārcelšanos uz Madrides vienību, vēsta ESPN.

31 gadu vecais futbolists 2019. gadā par 120 miljoniem eiro no "Atletico" pārcēlās uz "Barcelona", taču viņam neizdevās iedzīvoties jaunajā komandā, un 2021. gadā uz diviem gadiem Grīzmans tika izīrēts atkal Madrides vienībai.

Darījumā tika iekļauts punkts, ka "Atletico" vajadzētu iegādāties Grīzmanu par 40 miljoniem eiro, ja futbolists vismaz pusē no vienības spēlēm laukumā būs pavadījis 45 minūtes vai vairāk.

Madride nevēlējās slēgt līgumu par tādu summu, tāpēc "Atletico" šosezon samazināja viņa spēlēs laiku. Grīzmans šosezon devis laukumā septiņās Spānijas čempionāta spēlēs, pusi no tām sākot uz rezervistu soliņa.

"Barcelona" piedāvāja ierosināt tiesas procesu par šādu otras komandas rīcību, neuzskatot to par godīgu, taču ESPN vēsta, ka klubiem izdevies vienoties, un futbolista pārejas summa būs puse no iepriekš paredzētās.

"Atletico" ar izcīnītiem 13 punktiem septiņos mačos "La Liga" turnīra tabulā atrodas piektajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu