VIDEO ⟩ "Mēs ar vīru mīlētos biežāk, ja man vakaros atņemtu telefonu." Didrihsone par viedierīču lomu attiecībās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viņš, viņa un viedierīce – jaunais mīlas trīsstūris? Par viedierīču lomu sasvstarpējās attiecībās pieredzē dalījās pretrunīgi dēvētā influencere Elīna Didrihsone.

Šis temats tika apspriests TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā". Viena no šova dalībniecēm bija apģērbu tirgotāja Elīna Didrihsone, kuras dzīve nav iedomājama bez ekrāna.

Screen time jeb ekrāna laiks, ko cilvēks dienā pavada ar savu viedierīci, ir septiņas stundas, kas, pēc viņas domām, nav daudz, jo viedierīce ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa.

"Es dzīvoju telefonā," sarunu šovā "Zilonis studijā" skaidroja Elīna.

"Pie datora es nesēžu vispār. Es knapi māku to ieslēgt un izslēgt."

Jautāta, kā veidojas attiecības ar vīru, ar kuru viņa diendienā ir plecu pie pleca, ņemot vērā, ka abu nodarbošanās ir sociālo tīklu patērēšana, Elīna atzina: "Mēs vēl neesam iemācījušies nodalīt darbu un attiecības. Atnākot mājās, mēs nefiltrējam, mēs joprojām esam darbā, un darbā – tas ir telefonā un sarunājoties tikai par darbu. Tā tās attiecības arī veidojas."

Tomēr Didrihsonei nav bail, ka viedierīces varētu ietekmēt attiecības ar vīru: ""Instagram” nav ofisa darbalaiks. Tā ir mūsu dzīve. Iefilmēt storiju, samontēt, ielikt – tā ir mūsu ikdiena, kas ir bijusi jau no paša attiecību sākuma. Līdz ar to nav bail," skaidroja Didrihsone. 

"Es vispār neteiktu, ka telefons bojā mūsu attiecības."

"Protams, ja man atņemtu vakaros telefonu, tad, visticamāk, mēs ar vīru mīlētos biežāk, ja tā godīgi saka. Jo telefonā ir darbs, tu strādā līdz melnai naktij un tad atlūsti pie telefona, jo vairs nav spēka," sprieda Elīna.

Elīnas Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Ainara Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Vairāk skaties video no raidījuma "Zilonis studijā".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu