Tallinā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies leģendārā grupa "Depeche Mode"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ivica Drusany/ Shutterstock

Britu grupa "Depeche Mode" 2023. gadā dosies pasaules koncertturnejā "Memento Mori".  Ar vienīgo koncertu Baltijā grupa uzstāsies 6. augustā Tallinas Dziesmu svētku estrādē.

Mainot ierastās tradīcijas, Deivs Gāns un Mārtins Gors izziņo, ka jaunā "Live Nation" prezentētā koncertturneja "Memento Mori" aizsāksies ar īpašiem Ziemeļamerikas arēnas koncertiem nākamā gada pavasarī no 23. marta, un pēc tam grupa dosies Eiropu vasaras stadiona turnejā, kur sasniegs arī Tallinu. 

Par koncerttūri "Memento Mori" Gors komentē: "Mēs sākām strādāt pie šī projekta pandēmijas sākumā, iedvesmojoties no tās. Pēc Endija Flečera aiziešanas no dzīves mēs nolēmām turpināt, jo esam pārliecināti, ka viņš to būtu vēlējies, un tas patiešām ir piešķīris projektam īpašu nozīmi." Gāns piebilda: "Flečeram šis jaunais albums būtu paticis. Mēs ļoti ceram, ka pavisam drīz varēsim ar to dalīties, un nevaram vien sagaidīt, kad varēsim to prezentēt dzīvē nākamajā gadā."

"Memento Mori" koncertturneja būs "Depeche Mode" 19. koncerttūre un pirmā pēdējo piecu gadu laikā. Grupas pēdējā koncerttūre "Global Spirit Tour" (2017.–2018. gadā) bija līdz šim garākā un viena no ienesīgākajām turnejām. Grupa tās laikā nospēlēja 130 koncertus Eiropā un Ziemeļamerikā, pulcējot vairāk nekā 3 miljonus fanu.

"Memento Mori" ir "Depeche Mode" 15. studijas albums un turpinājums 2017. gada kritiķu atzinīgi novērtētajam albumam "Spirit", kas sasniedza 1. vietu 11 valstīs un ierindojās topu augšgalā daudzās citās valstīs. 

Foto: "Arēnā Rīga" atgriežas "Depeche Mode"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu