Sestdienas horoskops: 8. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alena Ozerova/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 8. oktobrim.

AUNS

Noorganizē pikniku vai izbraucienu kopā ar draugiem – jautras izklaides, saturīgas sarunas un lieliska sajūta, ka līdzās ir cilvēki, kas saprot tevi no pus vārda.

VĒRSIS

Šodien vēlama rāma atpūta. Aizbrauc pie dabas, palūko vai mežā sēnes vai purvā dzērvenes. Vari arī dodies nesteidzīgā pastaigā pa dabas takām vai gar jūras malu.

DVĪŅI

Vēlamas kustīgas aktivitātes. Kopā ar savējiem piedalies kādā aizrautīgā pasākumā, piemēram: attēlu medībās, „Geocaching” slēpņošanas spēlē vai orientēšanās sacensībās.

VĒZIS

Svarīgi mājas darbi: kādam jumts jālabo, kādam logi jāmaina, kāds sapratīs, ka vajag piepildīt ledusskapja saldētavu ar dabas veltēm un pagrabu ar marinējumiem un ievārījumiem. Viss ies no rokas.

LAUVA

Privātajā dzīvē attiecību stiprināšanas laiks. Ģimenes cilvēki ļoti novērtēs stiprā pleca sajūtu līdzās, bet brīvajiem ļaudīm iespējas satikt kādu, kurš vēlas veidot ģimeni un turēt cieņā mājas pavardu.

JAUNAVA

Apmeklē kultūras pasākumus, rudens gadatirgu vai dodies jautrā draugu kompānijā uz krodziņu. Vajag atpūsties, izklaidēties un izbaudīt dzīves košās krāsas.

SVARI

Daudz pienākumu mājās. Atklāsi sevī jaunas iemaņas un sekmīgi tiksi galā – vienalga vai mājoklis jāuzkopj vai skurstenis jātīra. Tāda sajūta, ka zini un proti teju vai visu.

SKORPIONS

Sirds ilgosies pēc romantiskām noskaņām. Rudenim ir savs šarms un savas mīlestības nokrāsas. Lieliska diena, lai ļautos mīlestībai un baudītu dzīves jaukos mirkļus.

STRĒLNIEKS

Attiecību tēmā iespējamas peripetijas, taču galvenais ir izrunāties un būt tolerantam pret mīļotā cilvēka viedokli. Ja sirds brīva, tad dzīve var uzdāvāt noslēpumainu un intriģējošu tikšanos.

MEŽĀZIS

Nemierīga, bet pozitīva diena. Interesanti piedzīvojumi sirdslietās, tāds kā krāsainu rudens lapu virpulis. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu noorganizēt aizraujošas izklaides saviem mīļajiem.

ŪDENSVĪRS

Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstelītes, bet pāriem pārliecība, ka līdzās cilvēks, uz kuru var paļauties. Dodies aizraujošos piedzīvojumos – izbraucienā vai pārgājienā.

ZIVIS

Saposies un izej sabiedrībā – apmeklēt kādu pasākumu vai koncertu. Var gadīties, ka, atverot skapi, neatrodas piemērots tērps. Tad aši uz veikalu vai salonu. Šī diena piemērota skaistu lietu iegādei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu