VIDEO ⟩ Gadās arī labākajiem - Ronaldu no vārtu priekšas nopūdelē zelta iespēju gūt klubu karjeras 700. vārtus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Gauži neveiksmīgu epizodi ceturtdienas, 6. oktobra, Eiropas līgas mačā piedzīvoja Mančestras "United" portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.

"United" ceturtdien viesos Eiropas līgas mačā ar rezultātu 3:2 pārspēja "Omonia" futbola klubu.

Ronaldu vārds pirms šīs sezonas regulāri tika locīts pārejas darījuma kontekstā, jo pats futbolists paziņoja, ka Mančestras vienībā nevēlas turpināt karjeru. Pārejas darījums tā arī nenotika, un Ronaldu ir spiests Sarkano velnu rindās spēlēt arī šosezon.

"United" pagājusī sezona ir uzskatāma par fiasko, jo klubs Anglijas premjerlīgā ieņēma vien 6. pozīciju, kas nozīmēja, ka šosezon panākumiem bagātajam klubam jāspēlē vien Eiropas, nevis Čempionu līgā.

Ceturtdien Ronaldu bija lieliska iespēja atzīmēties ar panākumu, kas portugālim un viņa atbalstītājiem tomēr liktu pasmaidīt. Mačā pret "Omonia" viņam bija iespēja gūt savas klubu karjeras 700. vārtus.

Mača 78. minūtē Ronaldu pēc Diogo Dalo piespēles bija lieliska iespēja sasniegt iespaidīgo atzīmi, tomēr viņa sitiens ieskandināja pretinieku vārtu stabu.

"United" šobrīd Anglijas premjerlīgā ieņem 6. pozīciju, bet Eiropas līgā Mančestras klubs ar sešiem punktiem trīs spēlēs ieņem 2. vietu E apakšgrupā.

Ronaldu šosezon premjerlīgā un Eiropas līgā kopā ir aizvadījis deviņus mačus, izceļoties tikai ar vienu vārtu guvumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu