FOTO ⟩ Atskats uz šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtās tiešraides spilgtākajiem mirkļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madara Palameika un Leonards Petkevičs
Madara Palameika un Leonards Petkevičs Foto: publicitātes

Nupat aizvadīta šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtā tiešraide, kurā 11 pāri priecēja ar tādām dejām kā rumbu, pasodobli, tango, ča-ča-ča, kvikstepu un valsi. Piedāvājam foto atskatu ar spilgtākajiem ceturtās tiešraides mirkļiem.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" ceturtā tiešraide

Ar lielisku numuru arī šajā svētdienā uzstājās dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa, šķēpmetēja Madara Palameika, kā arī ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks-vizionārs Kašers, psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode.

Žūrija visaugstākos punktus piešķīra multimāksliniekam Kašeram un dejotājai Paulai Kukutei. Viņi saņēma 29 punktus. Savukārt zemākais žūrijas vērtējums tika Kristīnei Balodei un Martam Smolko, kuri saņēma tikai 17 punktus.

Žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītājai Agnesei Ozoliņai un viņas deju partnerim Rihardam Dūšam.

Žūrijas loceklis Iļja Vlasenko par Agneses un Rihards priekšnesumu teica: "Diezgan neparasta rumba, esmu pārsteigts par dejas pirmo daļu, kur Agnese parādīja vēl vienu savu talanta šķautni, bet es nesavilku paralēles ar rumbu, nezinu, vai tas piestāv šim dejas stilam." 

Pārējie žūrijas locekļi novērtēja, ka dejā bija redzamas emocijas un savi hobiji, kas padarīja deju krāšņāku. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 22 punktus.

"Rihardā man rada apmulsumu tas, ka vienu brīdi viss ir labi, kad viņš mani slavē, un tad ir mēģinājumi, kuros viņš mani tikai bar. Taču pēc katra krituma ir arī kāpiens, un tas noteikti sekmē labāku rezultātu," pirms dejas izteicās Agnese.

Jau nākamo šova "Dejo ar zvaigzni" raidījumu varēs redzēt šajā svētdienā, 16. oktobrī! Nepalaid garām, seko līdzi zvaigžņu izaugsmei uz deju grīdas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu