VIDEO ⟩ "Sliktam dejotājam traucē pat..." F-1 pilots Latifi aizbrauc nepareizajā virzienā un notikušajā vaino savu formulu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nikolass Latifi
Nikolass Latifi Foto: AFP/SCANPIX

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajos Pirmās formulas (F-1) treniņbraucienos neveiklu mirkli piedzīvoja "Williams" komandas pilots Nikolass Latifi.

Latifi Suzukas trasē aizvadīja labākās sacīkstes šosezon, izcīnot devīto vietu un divus čempionāta ieskaites punktus. Tomēr pat veiksmīgā nedēļas nogalē neiztika bez mirkļa, kas liek F-1 faniem pasmīkņāt.

Treniņbrauciena laikā Latifi "apmaldījās" trasē, nogriežoties pa labi vietā, kur to nebija jādara. Pie tam, skaidrojot situāciju savam sacīkšu inženierim, Latifi norādīja, ka viņa mašīna uzvedusies "savādi".

27 gadus vecais Latifi debiju F-1 seriālā piedzīvoja 2020. gadā. Lai gan kanādietis F-1 fanu vidū ir zināmā mērā ir iemantojis kulta zvaigznes statusu, vairums apskatnieku viņu uzskata par sliktāko braucēju Pirmajā formulā.

Jau iepriekš ziņots, ka Latifi nākamsezon F-1 vairs nestartēs, jo "Williams" oficiāli paziņoja par pilota aiziešanu no komandas pēc šīs sezonas beigām.

Latifi ar izcīnītajiem diviem punktiem atkal ieņem 20. pozīciju 20 pilotu čempionātā. Iepriekš kanādietim priekšā bija arī Niks de Vrīss, kurš debijas sacīkstēs izcīnīja divus punktus, Latifi atbīdot uz 21. pozīciju kopvērtējumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu