"Sadzīvē esmu baigais murmulis." Aktieris Intars Rešetins atklāj, par ko pārdzīvo visvairāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ intars.resetins

Režisors un aktieris Intars Rešetins, viesojoties "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas", atzīstas, ka tēva loma ir tā, par kuru viņš pārdzīvo visvairāk. 

Tēva loma ir tā, kurā viņš vēlētos pilnveidoties: "Es gribētu būt brīnišķīgs tētis, bet tas ne vienmēr izdodas. Jo vairāk gadu nāk klāt, jo tu saproti, cik maz esi bijis mājās." Viņaprāt, starp karjeru un ģimeni nav iespējams vilkt vienādības zīmi.

Rešetins iepriekš komentēja, kā, viņaprāt, jārunā ar bērniem: "Galvenais – ar tiem bērniem jābūt patiesam, jāatceras, kā pats juties tajā vecumā. Šis vairs nav vecums, kad varēji "no augšas" kaut ko gudri stāstīt. Jārunā kā ar līdzvērtīgu, pieaugušu cilvēku."

Aktieris sarunas laikā ir paškritisks un noteic:

"Sadzīvē esmu baigais murmulis. Es neesmu foršs, man liekas. Es varētu būt foršāks."

"Es neesmu labs, un man pašam ir ļoti kur augt, visiem večiem ir kur augt, jo nodzīvot kopā pie tās fragmentārās dzīves uztveres - ja apnīk, metam ārā, ir grūti. Paldies maniem vecākiem, kuri man ir bijis piemērs tam, ka attiecības var līmēt. Protams, ir jāieguldās, bet tas ir ļoti skaisti." Rešetins no visas sirds vēlētos novecot plecu pie pleca ar savu sievu.

Intars un Zanda iepazinās 2006. gadā, un jau 2008. gadā abi mija gredzenus Taizemē. Abi ir vecāki divām meitām – Elīzai Marijai un Grētai Marijai. 

2017. gada vasarā izskanēja ziņa, ka Intara un Zandas laulībā  iestājusies krīze, un no populārā aktiera zeltneša pat bija pazudis laulības gredzens. Tā paša gada rudenī pārim izdevās atjaunot attiecības. 

Vairāk skaties 1188.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu