"Nesaprotu, kāpēc tik ilgi mocījos." Račko atklāj jaunas detaļas par šķiršanos (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ racko.karina

Erotisko romānu autores, zobārstes Karīnas Račkos un viņas vīra šķiršanās ir viens no pēdējā laika apspriestākajiem tematiem. "1188.lv" platformas rubrikā "Sarunas" rakstniece atklāj līdz šim nedzirdētas detaļas par to, kā pieņēma lēmumu.

Račko stāsta, ka šķiršanās neesot bijusi sāpīga, jo tas vilcies ilgu laiku: "Vienīgais jautājums, ko pati sev uzdodu, - kāpēc es tik ilgi mocījos, kāpēc es neaizgāju ātrāk.

Es vienmēr saku, ka sievietēm ir jābūt drosmīgām, bet pati ar to grēkoju, jo zināmā mērā man bija bail aiziet, lielākoties meitas dēļ. Raizējos, kā viņa to uztvers. 

Es visu vilku garumā, un pēdējais laiks bija ļoti, ļoti mokošs. Būtībā es vienā dienā savācu mantas un aizbraucu."

Rakstniece teic, ka sākotnēji bijusi sajūta kā izmestai no laivas, taču drīz vien iestājies vieglums. "Es ļoti gribēju būt brīva. Un es varu ieteikt to arī citām sievietēm - ja iestājas tā sajūta, ka attiecībās tu jau sevi moki, tas nav tā vērts."

Račko pastāstīja arī par savu savu septīto romānu "Es neesmu tava", kuras nosaukums šķietami mudina vilkt paralēles ar rakstnieces pašas dzīvē notiekošo. Viņa atklāj, ka grāmatā apskata vairākus attiecību modeļu problēmjautājumus. "Smejoties saku, ka rakstnieks vispār ir izmantotājs un lasītājus ekspluatē savām vajadzībām, lai to visu ieliktu grāmatā."

"Man tiešām liekas, ka nav lielāka iedvesmas avota par dzīvi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka īsi pēc šķiršanās Karīnas bijušais vīrs sāka jaunas attiecības un publiskoja arī fotogrāfijas, pilnā krāšņumā parādot savu jauno sirdsdāmu.

Račko bija precējušies bija desmit gadus, un abu laulībā dzimusi meita Šarlote.

Vairāk skaties 1188.lv

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu