"Citu zēnu" solists atklāj, vai viņa mīļotā dāma ir greizsirdīga uz šova "Dejo ar zvaigzni" deju partneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons katru svētdienas vakaru skatītājus un fanus priecē šovā "Dejo ar zvaigzni". Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" viņš pastāstīja, ko par dalību šovā domā Jāņa otrā pusīte.

Ka Jāņa sirds ir aizņemta, varēja noprast jau šī gada janvārī, kad viņš, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka ir aizņemta puiša statusā.

Plašāk gan Jānis par savu otro pusīti nestāstīja, sakot, ka abi vēlas sevi pierādīt individuāli un attiecības neafišē. Deja nenoliedzami ir divu cilvēku intīms process, vai par šādu satuvināšanos ar skaisto dejotāju Olenu Čerekovu Jāņa otrā pusīte nav greizsirdīga?

Jānis atbild ar humoru:

"Olenai ir vīrs, ar kuru nevaru konkurēt.

Bet, ja nopietni, man ir ļoti paveicies ar otru pusīti. Viņa lieliski saprot, ka dejā nevaram rādīt, kā mēs kopā draudzīgi metinām vai būvējam, ka tie vienmēr būs stāsti par attiecībām, kuriem mums pašiem jānotic. Ja mana draudzene tomēr kļūtu greizsirdīga, tas nozīmētu, ka man ir izdevies nodot to sajūtu, kādai dejā bija jābūt."

Viena no šova dalībniecēm - aktrise Elīna Bojarkina ne reizi vien skūpstījusies ar savu partneri, lai arī viņas sirds ir aizņemta. Viņa jau vairākus mēnešus ir kopā ar "LTV" raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autoru Marģeru Majoru.

Jautājot, vai šādam solim ir gatavs arī Jānis ar savu deju partneri, viņš atbild:

"Ir kaut kādas līnijas, kurām nekāpju pāri.

Ir arī citi triki un paņēmieni, kas strādā, un nav obligāti jābučojas. Nākamreiz iznākšu uz deju parketa ar Tutu un bērnu deju kolektīvu Auseklītis."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtajā tiešraidē 11 pāri priecēja ar tādām dejām kā rumba, pasodoble, tango, ča-ča-ča, kviksteps un valsis. Jānis un viņa deju partnere Olena aizvadītajā tiešraidē dejoja kvikstepu.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" ceturtā tiešraide

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 11. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu