Aktrise Anta Aizupe komentē savu attiecību statusu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ anteeena

Teātra, kino un seriālu aktrise Anta Aizupe atklāj, ka pēc šķiršanās no vīra un meitu tēva aizvien ir brīvas sievietes statusā, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

2019. gadā aktrise izšķīrās no mīļotā vīrieša un savu atvašu tēva advokāta Mārtiņa Knipša. Lai arī Anta par savu privāto dzīvi daudz nekad nav stāstījusi, viņa kautri atzīst, ka šobrīd ir dzīves posmā, kurā cenšas atrast līdzsvaru vairākās jomās.

"Es daudz domāju par līdzsvaru. Par līdzsvaru gan darbā, gan mātes lomā, gan citās... Bet mums, radošajiem, ir grūti, jo darba process nav dozējams. Šobrīd vēlētos dzīvē balansu, bet arī šīs sajūtas var mainīties.

Darba ir daudz, un sanāk tā, ka savu personīgo laiku, kas man būtu jāvelta sev, es atdodu meitām," saka aktrise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anta Aizupe (@anteeena)

Runājot par jaunām attiecībām, uz jautājumu, vai tādām ir gatava, Aizupe atbild: "Šobrīd esmu viena – brīvas sievietes statusā." Aktrise piebilst, ka neesot no tām, kuras meklē otro pusīti apzināti, viņa vairāk paļaujas uz likteni.

Antai ir dvīņu meitenes, kuras pasaulē nāca 2016. gadā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2020. gadā presē parādījās ziņas, ka aktrise esot manīta kopā ar Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieri Maksimu Buselu, tomēr ne viens, ne otrs romantisku attiecību faktu neapliecināja.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 11. oktobra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu