Skolotāja Lietuvā, nespējot savaldīt trokšņaino klasi, sadūrusi 19 bērnu rokas ar zīmuļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Africa Studio/Shutterstock

Lietuvu šokējis kāds šausminošs gadījums mācību iestādē. Kauņā kāda skolotāja ar zīmuļiem sadūrusi rokas 19 skolēniem. Policija sākusi izmeklēšanu par skolotājas rīcību, raksta Lietuvas mediji.

Otrdien Kauņas policija apstiprināja, ka viņu rīcībā ir informācija par 23 gadus vecu Romaiņu pamatskolas skolotāju, kura, iespējams, bijusi vardarbīga pret skolēniem. Situācija tiek izmeklēta, paziņoja policija, piebilstot, ka par šādu rīcību skolotājai draud naudas sods, mājas arests vai brīvības atņemšana līdz diviem gadiem.

Skolotāja esot likusi nepaklausīgajiem ceturtās klases skolēniem palikt ilgāk pēc nodarbības un tad sadūrusi viņu rokas. Dažiem aizvien ir redzamas dūrienu pēdas uz viņu rokām.

Izglītības iestādē vērsušies satraukti vecāki, kuri pamanījuši nospiedumus uz savu bērnu rokām.

Skolas direktors Žilvins Damijonaitis norādījis, ka, uzrunājot skolotāju pēc vecāku sūdzībām, viņa atzinusi, ka neesot spējusi savaldīt trokšņainos bērnus un tagad to nožēlo.

Sieviete direktoram esot skaidrojusi, ka tā esot bijusi kā spēle, kurā viņa parāda, kā viņai sāp sirds, kad bērni neklausa.

Par audzēkņu sūdzībām policijā vērsās pati izglītības iestāde. Pēc notikušā skolotāja tika atstādināta no amata pienākumu pildīšanas.

Bērniem ir dažādi viedokļi par skolotāju. Daži bilst, ka viņa skolēnus sodījusi un kliegusi, bet citi saka labus vārdus. Šis gan esot pirmais gadījums, kad par 23 gadu veco skolas darbinieci esot saņemtas sūdzības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu