Dvinska atbild uz baumām, ka samīlējusies savā deju partnerī Viktorā Haritonovā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ rutadvinska

TV3 laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska ar savu deju partneri Viktoru Haritonovu ik nedēļu šovā "Dejo ar zvaigzni" skatītājus priecē ar skaistiem un romantiskiem priekšnesumiem. Sabiedrībā mēļo, ka abi izskatās tik saskanīgi, ka teju vai liekas, ka abu starpā radušās simpātijas. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Dvinska atbild baumotājiem.

"Forši, ka esam saskanīgi! Iespējams, tā ir daļa no veiksmes, kāpēc varam sadejoties," spriež Rūta. Uz runām, ka viņa ieķērusies deju partnerī Viktorā Haritonovā, viņa nereaģē, jo tām neesot pamata. Viņasprāt, tas, ka skatītāji noticējuši, ka viņiem ir romantiskas jūtas, liecina, ka savu darbu šovā dara ticami. 

Rūtas vīrs - sporta ziņu diktors Kaspars Dvinskis saprotoši izturas pret to, ka sieva ar Viktoru tagad pavada vairāk laika nekā ar ģimeni. Rūta stāsta, ka vīrs viņu atbalsta, uzņemas pienākumus, kas saistīti ar bērniem un sadzīvi. "Vīrs man uzticas, par ko esmu ļoti pateicīga.

Manuprāt, mēs lieliski ar visām baumām, kas ik pa laikam izskan, tiekam galā. Esmu pateicīga par viņa sapratni," savu vīru slavē Rūta.

"Viņš ir vismīļākais cilvēks, pie kura ieritināties, kad vienos naktī beidzot esmu atbraukusi mājās. Mūsu attiecības šova laikā ir kļuvušas vēl ciešākas."

Arī Viktora Haritonova sieva nesatraucas. "Ar Olgu esmu kopā jau kopš 13 gadu vecuma. Viņa mani labi saprot. Kad taisu horeogrāfiju, vienmēr aprunājos ar sievu, vai tā ir gana laba. Olga ir gluži kā mūsu koučs, kas palīdz ienest dejā kādu jaunu risinājumu," norāda Viktors.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Rūta šovam pieiet ar īpašu attieksmi. Viņā mīt sacensību gars: "Vārdus "galvenais ir piedalīties" izdomājuši zaudētāji. Tas nav stāsts par mani."

Aizvadītajā svētdienā 11 pāri priecēja ar tādām dejām kā kā rumba, pasodoble, tango, ča-ča-ča, kviksteps un valsis. Šovu pagājušajā nedēļā nācās pamest RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītājai Agnesei Ozoliņai un viņas deju partnerim Rihardam Dūšam.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" ceturtā tiešraide

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 11. oktobra numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu