Atklājas patiesais iemesls, kāpēc šovu zvaigznes Agritas jauniņais mīļotais ieradās Latvijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums, Instagram/ agritabindre

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua savā dzimšanas dienā ballītē saņēma negaidītu pārsteigumu - pie viņas ieradies kavalieris no Vācijas, kurš ne tikai vēlējies pārsteigt, bet arī tikt skaidrībā par abu attiecībām.

"Es zināju, ka Agritai ir dzimšanas dienas ballīte, tādēļ nolēmu atbraukt uz Latviju," atklāja Agritas draugs Jānis Bumbiers, kurš ceļā no Vācijas pavadīja 15 stundas. 

Jānis no ballītes drīz vien vēlējās doties prom, jo nejutās iederīgs, taču Agrita viņu mudināja palikt. Brīdī, kad abi nogāja malā, lai aprunātos, atklājās, ka Jānis ieradies ne tikai tāpēc, lai apsveiktu Agritu.

"Esot mēnesi Vācijā, tas nav nekas viegls. Mūsu starpā bija daudz pārpratumu, viens otru nesapratām, un tas patiesībā ir viens no iemesliem, kāpēc atbraucu - gribu skaidrību," stāsta Jānis.

Sarunās atklājās kādas sievietes vārds, kuras dēļ abu starpā ir pārpratumi. 

Jānis savu ierašanos ballītē bija rūpīgi izplānojis - Agritas dzimšanas dienas rītā viņš sūtījis video, kur it kā redzams strādājot, taču ieradās ballītē tieši laikā, turot rokās milzu rožu pušķi. Pirms tikšanās Jānis neslēpa satraukumu, un arī Agrita, ieraugot pielūdzēju, piedzīvoja mulsuma pilnu brīdi.

"Kad ieraudzīju [Jāni], man bija šoks. Man bija nojauta, bet es neticēju, ka tas tā varētu būt, jo viņa ierašanās bija plānota nedēļu vēlāk," savu pārsteigumu neslēpa Agrita, kura gan norāda, ka kavalieris pamatīgi pamainījis viņas ballītes plānus.

"Es ļoti priecājos, ka viņš ieradās, man ļoti patīk pārsteigumi! Es biju patīkami pārsteigta,

bet šajā brīdī man likās tas viss nelaikā, jo man viss gāja pēc plāna, salikts pa punktiņiem, kas tagad jādara...

Man galvā bija vienīgā doma - kā to visu pārorganizēt? Es biju gatavojusies tikai un vienīgi meiteņu aktīvai ballītei. Tagad kaut kas jāmaina, jo pretējā gadījumā vai nu viņš jutīsies slikti, vai es jutīšos slikti."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Jānis devās uz Vāciju peļņā. Jānis, esot vēl Latvijā, neslēpa, ka aizdomājies par finanšu pusi. "Latvijā nevar to nopelnīt, ko ārzemēs. (..) Es paskatos, kāda man dzīve bija Vācijā un kā es dzīvoju Latvijā. Tas ir diena pret nakti," atklāj Jānis.

Pirms svarīgā lēmuma pieņemšanas viņš vēlējās uzklausīt arī Agritas viedokli un aizdomājās par to, kas ar abiem varētu notikt nākotnē. "Aizbraucot prom, mani baida, kas notiks tālāk ar Agritu, vai kaut kas turpināsies. Man vismaz ir sajūta, ka viss iet uz labo pusi, bet vai aizbraukšana to izmainīs?" šova aizkadrā prātoja jaunais vīrietis.

Par to, pie kāda secinājuma abi ir nonākuši, vēl nav zināms.

Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties šīs vasaras sākumā.

Plašāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu