"Mēs abas esam savas valsts dziedātājas." Pugačova apmeklē Zemfiras koncertu Izraēlā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Telegram/ Рената Литвинова

Otrdien, 11.oktobrī, Telavivā notika Krievijas dziedātājas Zemfiras koncerts, kurā ar savu klātbūtni pagodināja arī Alla Pugačova.

Abas mākslinieces šo faktu apliecina ar kopbildi, ko ievietojušas sociālajā tīklā "Instagram".

Apliecinot atbalstu, mākslinieces viena par otru izteikušas glaimojošas frāzes.

Pugačova rakstīja: "Zemfira! Personība! Talants! Viņa ir neaizsargāta kā bērns, bet nelokāma. Bravo!"

Zemfira pie publiskotā foto atbildēja Pugačovas glaimiem: "Es nerakstītu līdz tūres beigām, ja Alla apmeklētu koncertu. Viņa mani slavēja, sakot, ka esmu kā bērns uz skatuves. Un es gribu atbildēt - tu esi forša, absolūta vērtība. Neatkarīgi no tā, kā mēs jūtam mūziku, mēs abas esam savas valsts dziedātājas."

Jūlijā izdevums "Fontanka" publicēja sarakstu ar "nevēlamajiem" māksliniekiem, kuru uzstāšanās Krievijā ir aizliegta publisko izteikumu kara sakarā dēļ. Nevēlamo mākslinieku sarakstā ir tādas personības kā Jurijs Ševčuks, Andrejs Makarevičs, Boriss Grebenščikovs, Bi-2, Valērijs Meladze, Zemfira, Maksims Galkins un citi.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Alla Pugačova atkal pameta Krieviju un kopā ar bērniem aizlidoja uz Izraēlu. Krievijas presē teikts arī tas, ka dzimteni pametuši arī Pugačovas radinieki. Tiek ziņots, ka Kristīna Orbakaite un Ņikita Presņakovs atrodas ASV.

Daļu vasaras Pugačova un Galkins ar bērniem pavadīja Jūrmalā. Komiķis sniedza vairākus koncertus Latvijā, un primadonna apmeklēja vairākus saviesīgus pasākumus.

Vēlāk Maksims Galkins tika pievienots Krievijas "ārvalstu aģentu" sarakstam, Pugačova iestājās par savu vīru un lūdza varasiestādes arī viņu pievienot "ārvalstu aģentu" sarakstiem. Viņa par to rakstīja arī publiski: "Lūdzu sevi ieskaitīt manas mīļās zemes ārvalstu aģentu rindās, lai es būtu solidāra ar savu vīru, godīgu, kārtīgu un atklātu cilvēku, kurš ir īsts un neuzpērkams Krievijas patriots, kurš vēl Tēvzemei zelt un plaukt, mierīgu dzīvi, vārda brīvību, kā arī pārtraukt mūsu puišu nāvi iluzoru mērķu vārdā, kas padara mūsu valsti par atstumtu un apgrūtina mūsu pilsoņu dzīvi."

Arī Zemfira iepriekš paudusi atbalstu Ukrainai. Kādā no koncertiem māksliniece sacīja, ka katru dienu lūdzas, lai Krievija apturētu karu pret Ukrainu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu