"Jāsaskan gultas lietās." Katrīna Dimanta par to, kas viņai ir svarīgi attiecībās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ katrinadimanta

Atraktīvā dziedātāja Katrīna Dimanta intervijā žurnālam "Lilita" pastāstīja, kas attiecībās ar pretējo dzimumu viņai ir svarīgi.

Tev ir ļoti atklāts viedoklis par vīriešiem. Padalīsies?

It kā saprotu, ka arī vīrieši ir cilvēki, bet... Zini, neesmu viņus vēl izkodusi. Skaidrs, katrs ir citāds. Nesen vēl par to domāju, ka man apkārt dzīves laikā ir bijis daudz vīriešu. Sākotnēji mani brāļi. Man ir arī labi draugi - vīrieši.

Runājot par attiecībām, vienīgais, ko varu teikt, - ir svarīgi ieklausīties savā otrajā pusē un mēģināt saprast. Sarunāties, runāt, pārjautāt. Un tad, pilnīgi iespējams, tu, mīļais draugs, ieraudzīsi, ka tava sieviete ir sapratusi pilnīgi kaut ko citu, nekā domāji tu. Arī tad, ja kāds no draugiem nāk pie manis pēc padoma attiecību jautājumos, es vienmēr pasaku: padomu nebūs, vienīgais, ko varu, - pateikt savu viedokli par šo situāciju. Ir jānovelk robeža, jāmāk neiejaukties. Katram ir pašam savs stāsts un izvēles.

Kas tev ir svarīgs attiecībās?

Lai man un manam partnerim - mums abiem kopā - gribētos dejot. Un lai saskanētu gultas lietās. Vēl, protams, lai šim cilvēkam patiesi rūpētu tas, kas notiek manā dzīvē, bet lai viņš arī būtu spējīgs parūpēties par sevi, dzīvot savu dzīvi, bet arī mani tajā iekļaujot.

Kāpēc šķiet, ka sievietes par attiecībām pārdzīvo vairāk nekā vīrieši?

Sievietes vienkārši vairāk runā. Vīrieši drīzāk kaut ko iedzers un tikai tad kaut ko parunās. Domāju, arī viņi iespringst, tikai ir pieņēmuši lēmumu izlikties, ka tā tas nav.

Visi gribētu, lai viņiem attiecībās viss ir ideāli. Bet dzīvē notiek tā, kā notiek.

Katrīnai ir dažāda attiecību pieredze, un, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", viņa dalījās sava briesmīgākā randiņa pieredzē. "Mēs sarakstījāmies Tinderī, likās, ka tik daudz kopīgu tematu, viss tā forši. Satiekoties izrādījās, ka pirmkārt, jau viņš ir krietni lielāks, nekā bija bildēs. Bet nekas, domāju, jādod cilvēkam iespēja.

Mēs braucām kaut kur viņa mašīnā, tā nevajag darīt, es jutos neomulīgi, kā iesprostota, brīžam pat bail metās. Divas stundas viņš runāja tikai un vienīgi par sevi, pat neuzdeva nevienu pretjautājumu man. Smieklīgākais bija randiņa fināls – viņš pajautāja, vai mēs varētu satikties atkal.

Un tad es teicu – tev tiešām šķiet, ka mums bija par ko runāt? Vajadzēja redzēt to apmulsušo seju," smejas dziedātāja.

Vairāk lasi izdevuma "Lilita" 12. oktobra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu