FOTO ⟩ Kad uzvara nav opcija - Čimajevs publisko attēlus, kuros uzņem sitienus no čečenu līdera Kadirova dēliem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

UFC zvaigzne Hamzats Čimajevs savā "Instagram" kontā publicējis attēlus no sparinga sesijas ar Čečenijas līdera Ramzana Kadirova pusaugu dēliem.

Kadirovs ir liels cīņas sporta cienītājs, regulāri rīkojot dažādus MMA turnīrus. Vairākkārt čečenu līderis ir izpelnījies kritiku par sarunātām cīņām vai arī sparinga sesijām, kurās tiek glorificēts viņš pats un viņa dēli.

Iepriekš kadrus no sparinga sesijas ar Kadirovu publiskoja krievu MMA cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko, aprakstā norādot, ka "draugs viņu sitis bez žēlastības".

Arī Kadirova dēlu iziešana ringā bieži vien ir skandālu un skepses apvīta. Šoreiz Kadirova dēli Ahmads, Ali un Ādams aizvadījuši sparinga sesiju ar vienu no UFC labākajiem cīkstoņiem Čimajevu.

Paša Čimajeva publiskotajos attēlos redzami kadri, kas glorificē pusaudžu spējas. Kadros redzams, ka puiši, no kuriem vecākajam ir vien 16 gadi, trāpa precīzus sitienus cīkstonim, kurš pēdējo gadu laikā ir bijis viens no dominējošākajiem UFC oktagonā.

Čimajevs savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis uzvaras visās 12 cīņās. Pēdējoreiz Čimajevs oktagonā devās bēdīgi slavenajā "UFC 279" cīņu šovā, pirms kura viņš neiekļāvās svara limitā. Tā rezultātā viņa pretinieks Neita Diaza vietā bija Kevins Holands. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu